Το Wave of Arson Attacks Strikes Pattani: 7-11 Στόχος εμπρηστών

Πατάνι-

Στις 21 Μαρτίου 2024, οι φύλακες του Pattani, οι αξιωματικοί της Ταϊλανδικής Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (EOD) και οι αρμόδιες υπηρεσίες επιθεώρησαν μια αναφερόμενη περιοχή από ντόπιους καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο που έμοιαζε με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο Panare του Pattani.

At Στη σκηνή του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ύποπτο αντικείμενο που έμοιαζε με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε κόκκινο πυροσβεστήρα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το ύποπτο αντικείμενο με ασφάλεια.

Οι ιατροδικαστές συγκέντρωσαν αποδεικτικά στοιχεία στον τόπο του συμβάντος για να βρουν μια σχέση ώστε να λογοδοτήσουν εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Εν τω μεταξύ, στη 1:00 π.μ., στις 22 Μαρτίου, οι αστυνομικοί του Mueang Pattani έλαβαν αναφορές για εγκλήματα πολλαπλών εμπρησμών σε καταστήματα ψιλικών σε πολλές τοποθεσίες στο Pattani.

AΥπάλληλος 7-11 στο Mueang, Pattani, είδε μια ομάδα τριών εμπρηστών να μπαίνει στο κατάστημα και να πυροβολεί τέσσερις φορές για να απειλήσει τους υπαλλήλους και να διαπράξει εμπρηστική επίθεση πριν φύγει από το σημείο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Pattani ανέφεραν ότι και άλλα 7-11 καταστήματα στις περιοχές Yaring και Khok Pho πήραν φωτιά. Επιπλέον, λάστιχα αυτοκινήτων στην οδό Na Pradu-Sai Khao και στην οδό Sai Buri-Panare πυρπολήθηκαν από άγνωστο αριθμό εμπρηστών.

Η αστυνομία του Pattani και οι αρμόδιες υπηρεσίες δημιούργησαν σημεία ελέγχου για να επιθεωρήσουν ενδελεχώς ύποπτα οχήματα και άτομα και να ασφαλίσουν τις περιοχές για να καταστείλουν μελλοντικά επεισόδια.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο σχετικά με τους δασοφύλακες των νότιων συνόρων επαρχιών που αντιμετωπίζουν καταζητούμενους εγκληματίες στο Πατάνι. Δολοφονήθηκαν εξώδικα δύο ύποπτοι.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.