Οι Rangers Αντιμετωπίζουν Καταζητούμενους Εγκληματίες στο Pattani. Δολοφονήθηκαν εξώδικα δύο ύποπτοι

Πατάνι-

Στις 5:00 π.μ., στις 14 Μαρτίου 2024, περισσότεροι από 50 Rangers της Νότιας Συνοριακής Επαρχίας έκλεισαν γύρω από ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Sai Buri, Pattani, καθώς οι καταζητούμενοι εγκληματίες εντοπίστηκαν από ντόπιους.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τον δρόμο Pattani-Narathiwat για να αποτρέψουν την πρόκληση ζημιών στους ντόπιους σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι με μια ομάδα υπόπτων.

Στις 7:00 π.μ., οι αξιωματικοί, οι θρησκευτικοί και τοπικοί ηγέτες διαπραγματεύτηκαν με τους υπόπτους για να παραδοθούν, ωστόσο, οι ύποπτοι πυροβόλησαν κατά των σταθμευμένων αξιωματικών. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια έγιναν πιο προσεκτικοί και ασφάλισαν την περιοχή. Μετά από περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τους υπόπτους, οι αστυνομικοί πυροβολήθηκαν γρήγορα χωρίς σημάδια παράδοσης από τους υπόπτους.

Στις 7:30 το πρωί, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έφοδο για να συλλάβουν τους υπόπτους, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι οι ύποπτοι κρύβονταν στο ταβάνι του σπιτιού. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί υποχώρησαν για να φτιάξουν ένα νέο σχέδιο προτού έχουν νέα αντιπαράθεση με τους υπόπτους. Ως αποτέλεσμα, ένας από τους υπόπτους πυροβολήθηκε εξωδικαστικά και έπεσε από το ταβάνι.

Στις 8:00 π.μ., οι αστυνομικοί ανέπτυξαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος για να εντοπίσουν έναν άλλον ύποπτο προτού έρθουν σε μια τελευταία αντιπαράθεση με τον μοναδικό ύποπτο που αργότερα σκοτώθηκε εξωδικαστικά.

Αρχικά, οι ύποπτοι αναγνωρίστηκαν ως ο κ. Hamdi Salo και ο κ. Rachit Mayuso σύμφωνα με εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, πιστεύεται ότι οι ύποπτοι καραδοκούσαν στην περιοχή σε μια προσπάθεια να διαπράξουν τρομοκρατική ενέργεια κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Ωστόσο, οι περίοικοι αναφέρθηκαν στους αστυνομικούς πριν συμβεί η τραγωδία.

Τα εγκλήματα για τα οποία καταζητήθηκαν δεν διευκρινίστηκαν αμέσως από την αστυνομία ούτε πώς οι άντρες ήταν γνωστοί από τους κατοίκους της περιοχής.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.