Επίθεση στο Pattaya Alley με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, η αστυνομία αναζητά τον δράστη

Πατάγια -

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, 22 Μαρτίου, σε επίθεση που σημειώθηκε στη νυχτερινή αγορά Soi στην Πατάγια.

Το πρώτο θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο 43χρονος κ. Janyawat Homchan, υπέστη τραύμα με μαχαίρι στο αριστερό του χέρι από άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο. Το δεύτερο θύμα, η κ. Thongbai Nadee, 43χρονη υπάλληλος ξενοδοχείου, υπέστη ένα ελαφρύ τραύμα με μαχαίρι στο αριστερό της χέρι αφού χτυπήθηκε με το ίδιο αντικείμενο. Τα θύματα έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από τα επείγοντα περιστατικά προτού μεταφερθούν σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Janyawat, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί στη νυχτερινή αγορά Soi. Αυτός και η κυρία Thongbai πήγαιναν στη δουλειά όταν έπεσαν σε ενέδρα από άγνωστο άτομο που κρατούσε ένα μικρό όπλο. Προσπάθησε να αμυνθεί πριν διαφύγει από τη σκηνή.

Η κ. Thongbai, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι αναγνώρισε τον δράστη. Είπε ότι ο δράστης ήταν ένας άνδρας εναντίον του οποίου είχε καταθέσει στο παρελθόν αδίκημα που σχετίζεται με ναρκωτικά. Πίστευε ότι η επίθεση ήταν μια πράξη εκδίκησης που προήλθε από αυτό το περιστατικό.

Στο σημείο του συμβάντος, η αστυνομία της Πατάγια ανακάλυψε ένα ύποπτο αντικείμενο που πιστεύεται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Το όπλο φαινόταν να είναι μια μικρή μεταλλική ακίδα τυλιγμένη με ταινία για λαβή. Επιπλέον, μια μαύρη μοτοσυκλέτα Honda, που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δράστη, βρέθηκε σταθμευμένη σε κοντινή απόσταση. Η αστυνομία κατέσχεσε την ακίδα και το όχημα ως τεκμήρια.

Η έρευνα για το περιστατικό αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αστυνομία προτρέπει όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα ή το πού βρίσκεται ο ύποπτος να επικοινωνήσει αμέσως με το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.