Οι επιχειρηματίες της Jomtien θέλουν να φύγει ο κανόνας μονής κατεύθυνσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mgronline

Πατάγια -

Πάνω από 200 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην οδό Jomtien Beach Road στην Πατάγια υπέβαλαν αίτημα στον αντιδήμαρχο να καταργήσει τον κανόνα μονόδρομης κυκλοφορίας στην οδό Jomtien Beach Road.

Ακολουθεί η αναφορά που κατατέθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου Η απόφαση της πόλης Pattaya να εφαρμόσει έναν κανόνα μονής κατεύθυνσης για τη διευκόλυνση του έργου αναβάθμισης του συστήματος αποχέτευσης κοντά στην παραλία Jomtien για την αντιμετώπιση των πλημμυρών.

Το έργο περιλαμβάνει εκσκαφές στην άκρη του δρόμου για την τοποθέτηση σωλήνων αποστράγγισης HDPE, την εγκατάσταση υπόγειων ηλεκτρικών συστημάτων, την ανακαίνιση του δρόμου και τη βελτίωση του φωτισμού. Ο κανόνας μονής κατεύθυνσης τέθηκε σε ισχύ την 1η Μαρτίου και εκτείνεται από την οδό Jomtien Beach Road από την καμπύλη Dongtan έως τη διασταύρωση Chaiyapruek. Ο προϋπολογισμός ήταν περίπου 500-600 εκατομμύρια μπατ.

Την Τετάρτη, περισσότεροι από 200 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που συγκεντρώθηκαν σε ένα εστιατόριο στην παραλία Jomtien, υπέβαλαν αίτηση στην αντιδήμαρχο Kritsana Boonsawat, καλώντας την πόλη να ακυρώσει τον κανόνα μονής κατεύθυνσης πολλών χιλιομέτρων.

Ένας χειριστής επεσήμανε ότι παρόλο που το έργο αρχικά έλαβε ευρεία δημόσια υποστήριξη λόγω των σαφών στόχων του, η μονόδρομη αλλαγή φέρεται να έχει προκαλέσει σοβαρή πτώση στις πωλήσεις για τις επιχειρήσεις κατά μήκος της παραλίας Jomtien. Επιπλέον δεν υπάρχει τρέχουσα οδοποιία, επομένως ο περιορισμός φαίνεται παράλογος. Πολλοί οδηγοί εξακολουθούν να ανησυχούν και η αλλαγή έχει προκαλέσει τακτικές εφεδρικές επιδόσεις στους παράδρομους, ειδικά στο Chaiyapreuk.

Εν τω μεταξύ, ο αντιδήμαρχος Kritsana αναγνώρισε τις ανησυχίες και δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη διοίκηση της πόλης Pattaya για επείγουσα εξέταση. Η απόφαση θα ληφθεί μετά από προσεχή συνάντηση, είπε ο κ. Κριτσάνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mgronline
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mgronline
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mgronline
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mgronline

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.