Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, Surachet Hakparn, κλήθηκε σε έρευνα για το δίκτυο τζόγου «Minnie»

Εθνικός-

Στις 17 Μαρτίου 2024, η ανακριτική ομάδα για την υπόθεση του δικτύου τυχερών παιχνιδιών «Minnie» εξέδωσε κλήση στον Πολ. Ο στρατηγός Surachet Hakparn, Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, για να αναγνωρίσει κατηγορίες σχετικά με αδικήματα ξεπλύματος χρήματος.

Οι αστυνομικοί του Thung Song Hong έλαβαν εντολή από την ερευνητική ομάδα του δικτύου «Minne» να παραδώσει μια κλήση στον Πολ. Ο στρατηγός Surachet για τους ισχυρισμούς ότι είναι αξιωματούχος που συνωμοτεί για ξέπλυμα χρήματος αδικημάτων.

Πολ. Ο στρατηγός Σουράτσετ πρέπει να παρουσιαστεί στη Διεύθυνση 2 της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στις 21 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Περαιτέρω, η Πολ. Ο στρατηγός Torsak Sukvimol, ο γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης πρέπει να λάβει την κλήση του Πολ. Ο στρατηγός Surachet είναι υψηλόβαθμος αστυνομικός. Ο διοικητής πρέπει να ενημερωθεί και οι υφιστάμενοι πρέπει να προσαχθούν προσωπικά για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς.

Πρόσφατα, η αστυνομία του Thung Song Hong έφερε μια κλήση στην κατοικία για να την παρουσιάσει στον Pol. Αντισυνταγματάρχης Surachet.
Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Surachet δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι γνώριζε ότι η αστυνομία του Thung Song Hong είχε στείλει την κλήση, αλλά απουσίαζε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μόνο ο υφιστάμενός του ήταν παρών. Επομένως, πρέπει να καθοριστεί εάν η κλήση θα γίνει δεκτή ή όχι. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, κάποιος πρέπει να λάβει την κλήση μόνος του.

Στις 19 Μαρτίου η Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Surachet θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με έναν δικηγόρο για να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κλήση και τους ισχυρισμούς. Διαψεύδει συνεχώς όλους τους ισχυρισμούς ότι συνδέεται με οποιοδήποτε δίκτυο τυχερών παιχνιδιών και έχει πει ότι οι κατηγορίες είναι πολιτικής φύσης και εντελώς ψευδείς.

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο σχετικά με το υποτιθέμενο δίκτυο τυχερών παιχνιδιών «Minnie» στο οποίο εμπλέκονται υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.