Τουρίστες που φέρονται να πορνεύουν στα μπροστινά σκαλιά του εμπορικού κέντρου της Pattaya

Πατάγια -

Μια γυναίκα και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν να πορνεύουν στα μπροστινά σκαλιά γνωστού εμπορικού κέντρου στη Βόρεια Πατάγια.

Το βίντεο διάρκειας 24 δευτερολέπτων δημοσιεύτηκε στο Facebook στις 13 Μαρτίου 2024 και απέσπασε πολλές αντιδράσεις και σχόλια. Το βίντεο απεικόνιζε το ζευγάρι φέρεται να συμμετέχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες στα σκαλοπάτια που οδηγούσαν σε μια κυλιόμενη σκάλα του εμπορικού κέντρου, κάτι που φαινόταν να είναι νύχτα.

Μετά την εμφάνιση του βίντεο, τοπικοί δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την εν λόγω κυλιόμενη σκάλα. Ωστόσο, ντόπιοι και φρουροί ασφαλείας τους ενημέρωσαν ότι δεν γνώριζαν το άσεμνο περιστατικό που αποτυπώθηκε στο βίντεο. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της ηχογράφησης παραμένει επίσης ασαφής και τα προφανή χριστουγεννιάτικα δέντρα στο βίντεο φαίνεται να υπονοούν ότι μπορεί να είναι χρονολογημένη.

Το TPN Media δεν θα παράσχει σύνδεσμο προς το βίντεο, καθώς μπορεί να προσβάλει ευαίσθητους θεατές και επίσης μπορεί να παραβιάζει ορισμένους νόμους περί αισχρότητας της Ταϊλάνδης για να μοιραστεί και να διανείμει το υλικό.

Οι τοπικές αρχές καλούνται να διερευνήσουν την προέλευση του βίντεο. Το περιεχόμενο του βίντεο έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Πατάγια που φοβούνται ότι μια τέτοια συμπεριφορά θα μπορούσε να αμαυρώσει αυτό που αποκαλούσαν την παγκόσμιας κλάσης φιλική προς την οικογένεια τουριστική φήμη της πόλης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.