Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια προειδοποιεί τους χειριστές της παραλίας Jomtien να μην μπλοκάρουν θέσεις στάθμευσης σε επιστροφή για υπηρεσίες

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Wuttisak Ruemkitkan, επισκέφτηκε προσωπικά τους παρόχους υπηρεσιών στην παραλία Jomtien την Τρίτη για να τους προειδοποιήσει να μην αναγκάσουν τους τουρίστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους με αντάλλαγμα «δημόσιους» χώρους στάθμευσης στην παραλία.

Στις 12 Μαρτίου 2024, ο κ. Wuttisak, μαζί με αξιωματούχους δημόσιας υγείας και εκπροσώπους αρμόδιων φορέων, εξέδωσε μια αυστηρή προειδοποίηση στους χειριστές ομπρελών παραλίας στην παραλία Jomtien.

Η προειδοποίηση προήλθε από καταγγελίες στο Διαδίκτυο που ισχυρίζονταν ότι οι χειριστές ομπρελών στο Jomtien Beach είχαν μπλοκάρει τους δημόσιους χώρους στάθμευσης μπροστά από τις ομπρέλες τους και ανάγκασαν τους επισκέπτες της παραλίας να νοικιάσουν ομπρέλες ή να αγοράσουν προϊόντα με αντάλλαγμα την πρόσβαση στο πάρκινγκ.

Ο κ. Wuttisak συμμετείχε σε συζητήσεις με τους χειριστές για να ακούσει τη δική τους πλευρά της ιστορίας. Ως αποτέλεσμα, προέκυψαν ορισμένες αποκλίσεις στις πληροφορίες που παρείχαν οι φορείς εκμετάλλευσης.

Παρόλο που δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν πλήρως τις δημόσιες καταγγελίες, ο κ. Wuttisak εξακολουθεί να τόνισε στους χειριστές ότι οι δημόσιοι δρόμοι είναι για όλους και ότι το μπλοκάρισμα θέσεων στάθμευσης είναι απαράδεκτο.

Ο αντιδήμαρχος υπενθύμισε στο κοινό και στους τουρίστες να επικοινωνήσουν με την τηλεφωνική γραμμή του Κέντρου Επικοινωνίας της Pattaya (1337) για να αναφέρουν τυχόν περιπτώσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς από χειριστές ομπρελών παραλίας, με αποδεικτικά στοιχεία εάν είναι δυνατόν.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.