Η επιστροφή του Ταξίν Σιναουάτρα προγραμματίζεται στο Τσιάνγκ Μάι μετά από 17 χρόνια, εν μέσω προγραμματισμένης επίσκεψης του πρωθυπουργού

Εθνικός-

Στις 7 Μαρτίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν αφού η κ. Paetongtarn Shinawatra αποκάλυψε δημόσια το δρομολόγιο του Thaksin Shinawatra από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου στην πατρίδα του, το Chiang Mai.

Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, ο Τακσίν κυκλοφόρησε ένα δρομολόγιο προς το Τσιάνγκ Μάι στις 14 Μαρτίου, ταξιδεύοντας με ιδιωτικό τζετ. Ο προορισμός ήταν μια κατοικία στο Summit Green Valley στο Mae Rim του Τσιάνγκ Μάι.

Ο δηλωμένος σκοπός της επίσκεψής του ήταν να αποδώσει σεβασμό στους προγόνους της οικογένειάς του σε έναν ναό στο San Kamphaeng, στο Chiang Mai. Αυτή η επίσκεψη στο Τσιάνγκ Μάι θα είναι η πρώτη του φορά μετά από φυγή στο εξωτερικό για 17 χρόνια, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Αναφέρθηκε ότι οι συγγενείς και οι στενοί του φίλοι θα συναντηθούν με τον Ταξίν κατά την επίσκεψή του στο Τσιάνγκ Μάι.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin είχε επίσης προγραμματίσει να επισκεφθεί το Chiang Mai στις 15 Μαρτίου για να πραγματοποιήσει κυβερνητική επιθεώρηση και να δώσει συνέχεια στα προβλήματα PM 2.5 που προκάλεσαν ανησυχίες μεταξύ των Ταϊλανδών και των ξένων. Μετά από αυτό, στις 18 Μαρτίου, ο Srettha θα επισκεφθεί το Phayao για να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης.

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο σχετικά με τον Ταχσίν Σιναουάτρα που του επιτρέπεται να ταξιδέψει στο Τσιάνγκ Μάι για να συναντήσει συγγενείς και να αποτίσει φόρο τιμής στους προγόνους της οικογένειάς του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.