Οδηγός ταξί της Πατάγια που φέρεται υπό την επιρροή προκαλεί τροχαίο ατύχημα

Πατάγια -

Μια γυναίκα οδηγός ταξί στην Πατάγια φέρεται να παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη αφού έπεσε με το ταξί της σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Khao Talo νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 7 Μαρτίου.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Nongprue απάντησαν στο ατύχημα στις 03:30 π.μ. σήμερα στην είσοδο του Soi 10, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Κατά την άφιξη στο σημείο, η αστυνομία εντόπισε ένα κίτρινο-μπλε ταξί από τον Συνεταιρισμό Ταξί της Pattaya με πινακίδα κυκλοφορίας Chonburi. Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη, η κα Siriwan (δεν αναφέρεται το οικογενειακό της όνομα), 42 ετών, αναγνωρίστηκε ως οδηγός και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με την αστυνομία. Το ταξί συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα φορτηγό Isuzu D-Max και ένα φορτηγό Toyota που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου. Τα αυτοκίνητα υπέστησαν μικρές ζημιές.

Ο κ. Chayathorn Srilert, ο ιδιοκτήτης του κατεστραμμένου Isuzu D-Max, ανέφερε ότι καθόταν με φίλους έξω από ένα μπαρ όταν άκουσε ένα δυνατό τρακάρισμα. Έβλεπε το ταξί να συγκρούεται με το όχημά του πριν χτυπήσει ένα άλλο σταθμευμένο φορτηγό και τελικά χάσει τον έλεγχο, προσκρούοντας στο μπροστινό μέρος του μπαρ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Nongprue, η κυρία Siriwan παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη και οδηγούσε το ταξί με τον σύντροφό της και χτύπησε κατά λάθος τα σταθμευμένα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια μιας λεκτικής διαμάχης μαζί του. Δήλωσε ότι η σύγκρουση την έκανε να χάσει τον έλεγχο, οδηγώντας στην τελική πρόσκρουση στο μπαρ.

Στη συνέχεια, η αστυνομία πήρε την κα Siriwan για τεστ αλκοόλ. Αναμένεται να ακολουθήσουν δικαστικές διαδικασίες εναντίον της με βάση τα ευρήματα της έρευνας και τα αποτελέσματα του αλκοτεστ.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.