Ενημέρωση: Οι υπεύθυνοι του πάρκου Khao Khitchakut διερευνούν θανατηφόρο ατύχημα με φορτηγό που σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλους εννέα

Chanthaburi-

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Atthaphon Charoenchansa, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Εθνικών Πάρκων, Άγριας Ζωής και Προστασίας Φυτών και αρμόδιες υπηρεσίες μίλησαν δημόσια για την τρέχουσα κατάσταση μετά την ανατροπή ενός φορτηγού που προκάλεσε ένα θύματα και πολλούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων τριών Ρώσοι τουρίστες στο Khao Khitchakut, Chanthaburi.

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο σχετικά με ένα φορτηγό που μετέφερε προσκυνητές που ανατράπηκε στο Εθνικό Πάρκο Khao Khitchakut, στο Chanthaburi, με αποτέλεσμα ένα θύμα στην Ταϊλάνδη και εννέα τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων τριών Ρώσων τουριστών.

Αρχικά, τα εννέα θύματα μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία για σωματικές εξετάσεις προτού λάβουν εξιτήριο επτά από αυτά και δύο εξακολουθούσαν να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη σε τοπικά νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Ρώσου τουρίστα, σύμφωνα με το Atthaphon.

Η Το Γραφείο Διοίκησης Περιοχών Προστασίας 2 έλαβε εντολή να δώσει έμφαση στους οδηγούς των σέρβις pickup φορτηγών να παρακολουθούν τα άτομα και να ελέγχουν την κατάσταση των οχημάτων τους τακτικά, δήλωσε ο Atthaphon. Επιπλέον, οι αξιωματικοί του Εθνικού Πάρκου Khao Khitchakut θα λάβουν περαιτέρω αυστηρά μέτρα για την πρόληψη μελλοντικών περιστατικών.

Κάθε οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και πρέπει να χορηγείται άδεια από το εθνικό πάρκο. Επιπλέον, οι παράνομες ουσίες και η περιεκτικότητα σε αλκοόλ θα ελέγχονται τακτικά και θα πρέπει να πληρούνται οι συνθήκες εργασίας τους για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, σύμφωνα με την Atthaphon.
Αν οι οδηγοί παραβίαζαν τους κανονισμούς θα αντιμετώπιζαν τις ανάλογες κυρώσεις ανάλογα με τα εγκλήματά τους, παρατήρησε ο Αθάφων.

Μετά το ατύχημα, συστάθηκε επιτροπή για να διερευνήσει την υπόθεση και διαπίστωσε ότι ο οδηγός, ο οποίος ονομάστηκε δημόσια ο κ. Thotsaporn Saowaphong, 30 ετών, φέρεται να παραδέχτηκε ότι οδήγησε απερίσκεπτα καθώς ήθελε να επιδείξει στους επιβάτες για να τους ενθουσιάσει.

Ο οδηγός θα αντιμετώπιζε νομική επεξεργασία ανάλογα και η άδειά του ως οδηγός φορτηγού σέρβις στο Khao Khitchakut ακυρώθηκε, είπε ο Αθαφών.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.