Τραγικό ατύχημα στο Εθνικό Πάρκο Khao Khitchakut, Chanthaburi: Ένα θύμα από την Ταϊλάνδη και εννέα τραυματίες, συμπεριλαμβανομένων τριών Ρώσων τουριστών

Chanthaburi-

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι ένα φορτηγό υπηρεσίας που μετέφερε προσκυνητές ανατράπηκε στο Εθνικό Πάρκο Khao Khitchakut, στο Chanthaburi, με αποτέλεσμα ένα θύμα στην Ταϊλάνδη και εννέα τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων τριών Ρώσων τουριστών.

Οι αστυνομικοί του Khao Khitchakut έλαβαν αναφορά για ένα ατύχημα με φορτηγό που μετέφερε προσκυνητές στην κορυφή του Εθνικού Πάρκου Khao Khitchakut στις 9:40 π.μ. Το φορτηγό είχε το ατύχημα αφού φέρεται να έτρεξε με ταχύτητα σε στροφή 600 μέτρα μακριά από σημείο ελέγχου του εθνικού πάρκου, με αποτέλεσμα το φορτηγό να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσαν οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσουν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στα τοπικά νοσοκομεία. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, υπήρξε ένα θύμα από την Ταϊλάνδη και άλλοι εννέα προσκυνητές τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τρεις Ρώσοι τουρίστες.

Ωστόσο, το Khao Khitchakut ήταν ανοιχτό για τους προσκυνητές να προσκυνήσουν τη διαδρομή προσκυνήματος στην κορύφωση από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 9 Απριλίου 2024.

Η διαδρομή προσκυνήματος στο Khao Khitchakut, Chanthaburi, ήταν δημοφιλής μεταξύ των Ταϊλανδών και των ξένων τουριστών για να προκαλέσουν τους εαυτούς τους στην κορυφή Khao (mt.) Khitchakut με συνολική απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, 6.8 χιλιόμετρα με φορτηγά και 1.2 χιλιόμετρα με τα πόδια.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.