Η αστυνομία της Πατάγια επανενώνει Κινέζους τουρίστες με χαμένα αντικείμενα

ΦΩΤΟ: สภ.เมืองพัทยา

Πατάγια -

Κινέζοι τουρίστες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην αστυνομία της Πατάγια αφού οι αστυνομικοί ανέσυραν με επιτυχία τα χαμένα υπάρχοντά τους.

Το περιστατικό συνέβη όταν οι τουρίστες, πρόθυμοι να εξερευνήσουν την Πατάγια, άφησαν εν αγνοία τους ένα σακίδιο που περιείχε πολύτιμα αντικείμενα μετά την έξοδο από ένα Songthaew. Αντιμετωπίζοντας γλωσσικά εμπόδια και άγνωστο περιβάλλον, αναζήτησαν βοήθεια από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Παρά την πρόκληση του εντοπισμού του συγκεκριμένου Songthaew ανάμεσα σε πάνω από 700 που δρουν στην Πατάγια, η αφοσιωμένη αστυνομία της Πατάγια ξεκίνησε αμέσως έρευνα. Μέσω ελέγχου CCTV, κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τον οδηγό Songthaew που είχε βρει την άστοχη τσάντα.

Τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν μεταφέρθηκαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα από έναν αναβάτη της Win. Στη συνέχεια, το σακίδιο ενώθηκε ξανά με τους ανακουφισμένους και χαρούμενους Κινέζους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην αστυνομία και τον αναβάτη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.