Αστυνομική έφοδος αποκαλύπτει πάρτι ναρκωτικών στη Σρι Ράτσα, συνελήφθησαν 68 νεαροί

Σρι Ράτσα -

Τα ξημερώματα της 28ης Φεβρουαρίου 2024, αστυνομικοί της Αστυνομίας της Περιφέρειας 2 πραγματοποίησαν έφοδο σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Bang Phra, στην περιοχή Sri Racha, Chonburi, όπου γινόταν πάρτι που φέρεται να αφορούσε παράνομη χρήση ναρκωτικών.

Ενεργώντας μετά από μια πληροφορία, οι αρχές κατέβηκαν στην τοποθεσία γύρω στις 4:00 π.μ. και συνάντησαν μια συγκέντρωση 68 Ταϊλανδών εφήβων, αποτελούμενη από 39 άνδρες και 29 γυναίκες. Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν σημάδια χρήσης ναρκωτικών και μέθης σε μερικούς από τους εφήβους, οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα πάρτι.

Η αστυνομία έκλεισε αμέσως το πάρτι και διεξήγαγε έρευνα στους χώρους, με αποτέλεσμα να ανακαλυφθούν διάφορα παράνομα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου του έκσταση, μεθαμφεταμίνης και κεταμίνης, συσκευασμένα σε πλαστικές σακούλες. Επιπλέον, ορισμένα άτομα βρέθηκαν να φέρουν πυροβόλα όπλα.

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι η ομάδα των νεαρών προερχόταν από διάφορες τοποθεσίες στο Chonburi, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Mueang, της Sri Racha και της Pattaya. Και τα 68 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία και αυτή τη στιγμή υποβάλλονται σε εξετάσεις ούρων στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.