Ενημέρωση: Η αστυνομία του Khon Kaen συνέλαβε έναν ύποπτο που εμπλέκεται σε φόνο και κάψιμο σώματος σε σκουπιδότοπο

Κον Καέν-

Στις 26 Φεβρουαρίου 2024, οι αστυνομικοί του Waeng Noi αποκάλυψαν δημόσια την πρόοδο της υπόθεσης άγνωστων υπολειμμάτων ανθρώπινου σώματος που βρέθηκαν καμμένα σε έναν λάκκο σκουπιδιών στο Waeng Noi, στο Khon Kaen.

Διαβάστε την πρόσφατη ιστορία άγνωστων υπολειμμάτων ανθρώπινου σώματος που βρέθηκαν σε έναν λάκκο σκουπιδιών στο Waeng Noi, στο Khon Kaen.

Μετά από αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ένας ύποπτος, που δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Paichit, 39 ετών, φέρεται να ενεπλάκη στη δολοφονία και την καύση του σώματος της κας Benyapha, 47 ετών, για να αφαιρεθούν τα στοιχεία. Ο Paichit, ο ύποπτος, οδηγήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, στον λάκκο των σκουπιδιών, για να ομολογήσει και εκτελέστε μια αναπαράσταση εγκλήματος.

Ωστόσο, η ύποπτη φέρεται να αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι δολοφόνησε την Benyapha. Σύμφωνα με την ανακριτική έκθεση της αστυνομίας, με βάση στοιχεία και μαρτυρίες των κατηγορουμένων, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος έδωσε διφορούμενη κατάθεση που δεν ταίριαζε στο χρονοδιάγραμμα.

Οι αστυνομικοί του Waeng Noi είχαν πιθανά στοιχεία για να λογοδοτήσουν την κατηγορούμενη για τα εγκλήματά της, τα οποία δεν μπορούσαν να αποκαλυφθούν, καθώς θα επηρέαζαν την πρόοδο της υπόθεσης και την αστυνομική έρευνα. Ωστόσο, η αστυνομία υπέθεσε ότι στη δολοφονία μπορεί να εμπλέκεται και τρίτος.

Αρχικά, ο ύποπτος αντιμετώπισε κατηγορίες για κλοπή ή λήψη κλεμμένης περιουσίας και απόκρυψη ή καταστροφή πτώματος ή τμημάτων πτώματος για να κρύψει την αιτία του θανάτου. Η αστυνομία ζήτησε από το δικαστήριο να συλλάβει τον ύποπτο για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.