Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά το καμένο σώμα που βρέθηκε στο Khon Kaen: Σημειώθηκε πρόοδος στον εντοπισμό του θύματος, τον εντοπισμό υπόπτου

Κον Καέν-

Στις 10:00 π.μ., 21 Φεβρουαρίου 2024, Πολ. Ο συνταγματάρχης Preecha Kengsarikit, ο αναπληρωτής αστυνομικός διοικητής Muang Khon Kaen, αποκάλυψε δημόσια την πρόοδο της υπόθεσης σχετικά με τα λείψανα ενός αγνώστου ανθρώπινου σώματος που βρέθηκε καμένο σε ένα λάκκο σκουπιδιών στο Waeng Noi, Khon Kaen.

At Στη σκηνή του περιστατικού, βρέθηκε ένα θραύσμα μαλλιών κοντά σε ένα πηνίο ελαστικού στις 18 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι ιατροδικαστικές ομάδες εξέτασαν τα δείγματα μαλλιών και διαπίστωσαν ότι το άγνωστο πτώμα εικάζεται ότι ήταν μια γυναίκα 35 ετών, ύψους περίπου 165 εκατοστών.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Preecha δήλωσε ότι η αστυνομία συγκέντρωσε πλάνα CCTV στην περιοχή και βρήκε 20 τοποθεσίες που συνδέονται με έναν ύποπτο σε τρεις επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων των Khon Kaen, Nakhon Ratchasima και Chaiyaphum. Τα δεδομένα εντοπίστηκαν 7 ημέρες πριν, όταν το πτώμα βρέθηκε από ντόπιους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η υπόθεση προχωρούσε σταδιακά καλά καθώς η αστυνομική ομάδα ερεύνησε το άγνωστο πτώμα και επικεντρώθηκε περαιτέρω στον εντοπισμό του υπόπτου. Η αστυνομία χρειάστηκε χρόνο για να συγκεντρώσει πιθανά στοιχεία που συνδέονταν με την υπόθεση, είπε ο Πολ. Συνταγματάρχης Preecha.

Ωστόσο, η αστυνομία δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για να εξακριβώσει την ακριβή ταυτότητα του θύματος και να συλλάβει τον ύποπτο και τυχόν άλλα εμπλεκόμενα άτομα. Κάποιες πληροφορίες δεν μπορούσαν να αποκαλυφθούν καθώς θα επηρέαζαν την εξέλιξη της υπόθεσης και την αστυνομική έρευνα, παρατήρησε ο Πολ. Συνταγματάρχης Preecha.

Διαβάστε μια παρόμοια περίπτωση για ένα καμένο σώμα που βρέθηκε στο Prachinburi.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.