Ο πρώην Πρωθυπουργός της Καμπότζης Hun Sen επισκέπτεται τον Thaksin Shinawatra: Ανεπίσημη συνάντηση στο «Chan Song La» Manor

Εθνικός-

Στις 10:51 π.μ., στις 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Samdech Hun Sen, ο πρώην πρωθυπουργός της Καμπότζης (1985–2023), έφτασε στο Manor "Chan Song La" για να χαιρετήσει τον Thaksin Shinawatra.

Τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι στις 10:37 π.μ., η κα Paetongtarn Shinawatra, κόρη του Thaksin, έφτασε στο αρχοντικό καθώς προηγουμένως αποκάλυψε δημόσια ότι ο Samdech Hun Sen θα επισκεπτόταν ανεπίσημα τον Thaksin ως παλιός του φίλος μετά την αποφυλάκισή του με όρους από το Αστυνομικό Γενικό Νοσοκομείο στις 18 Φεβρουαρίου.

Η συνοδεία αποτελούνταν από τέσσερα οχήματα, ο Samdech Hun Sen υποτίθεται ότι επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο Mercedes Benz. Αναφέρθηκε ότι ο Samdech Hun Sen θα επέστρεφε στην Καμπότζη την ίδια μέρα στις 2:00 μετά τη συνάντηση με τον Thaksin.

Ο Samdech Hun Sen με το ιδιωτικό του τζετ στο δρόμο για να επισκεφτεί το Thaksin

Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του Thaksin, ο Paetongtarn αποκάλυψε δημόσια ότι ο Thaksin είχε ελαφρά υψηλή αρτηριακή πίεση και δεν χρειαζόταν άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη. Η ψυχική του κατάσταση βελτιωνόταν μετά από πολύ καιρό στο νοσοκομείο, είπε ο Paetongtarn.

Ωστόσο, δεν υπήρξε περαιτέρω αναφορά σχετικά με το θέμα της συζήτησης μεταξύ του Ταξίν και του Σαμντέχ Χουν Σεν, σημείωσε το TPN.

Διαβάστε περισσότερα πρόσφατα άρθρα για τον Ταξίν:

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra αφέθηκε επίσημα υπό όρους και αφέθηκε ελεύθερος στο σπίτι του

Υπόθεση Τμήματος 112 του πρώην πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra: Διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.