Ο σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έκαψε το σώμα της για να αφαιρέσει στοιχεία στη φυτεία καουτσούκ στο Prachinburi

Nonthaburi-

Στις 8:00 μ.μ., στις 20 Φεβρουαρίου 2024, αστυνομικοί του Pak Kret πραγματοποίησαν ανάκριση ενός υπόπτου που φέρεται να δολοφόνησε μια γυναίκα και έκαψε το σώμα σε μια φυτεία καουτσούκ στο Si Maha Phot, Prachinburi, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τον αποδεικτικά στοιχείαe.

Προηγουμένως, στις 3:00 π.μ., στις 18 Φεβρουαρίου, χρήστες του Διαδικτύου από την Ταϊλάνδη μοιράστηκαν μια ανάρτηση αναζητώντας έναν αγνοούμενο, την κα Chollada "Noon" Muthuwong, 27 ετών, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά από έντονες διαφωνίες με τον σύζυγό της, κ. Sirichai "Toy ” Rakthong, 33.

Ωστόσο, στις 20 Φεβρουαρίου, ο Toy φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, Noon, αφού μάλωνε μαζί της, φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα του με ένα τούβλο και στη συνέχεια προσπάθησε να απαλλαγεί από τα στοιχεία καίγοντας το σώμα.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Τόι ανακρίθηκε για περισσότερες από δύο ώρες. Ο Toy είπε στην αστυνομία ότι ο Noon πάντα παραπονιόταν για αυτόν, όσο καλός κι αν ήταν, ο Noon δεν τον αναγνώρισε ποτέ καθόλου. Οι επαναλαμβανόμενες καταστάσεις οδήγησαν σε συσσωρευμένο άγχος και θυμό που συσσωρεύτηκε με την πάροδο του χρόνου και ο Toy φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εξοργισμένος και μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της ημέρας του συμβάντος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την ημέρα του συμβάντος, στο δρόμο για την κατοικία τους στο Muang Thong Thani, οι Pak Kret, Nonthaburi, Toy και Noon φέρεται να μάλωναν ξανά. Στη 1:00 π.μ., στις 18 Φεβρουαρίου, η Toy φέρεται να χρησιμοποίησε ένα κουτί από τούβλα και επιτέθηκε μέχρι θανάτου στη Νουν προτού φέρει το σώμα της στη φυτεία καουτσούκ και κάψει το σώμα της στο Si Maha Phot, στο Prachinburi, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αναφέρθηκε από την αστυνομία ότι στο δρόμο για το Prachinburi, ο Toy έφερνε ένα παιδί μαζί του όλη την ώρα.

Αρχικά, η αστυνομία έστειλε τη σορό για νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και συγκέντρωσε στοιχεία στην κατοικία του υπόπτου όπου έγινε η δολοφονία.

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόκρυψη πτώματος σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.