Οδηγός φορτηγού Chonburi διασώθηκε από βαθύ λάκκο μετά από υπνηλία στην οδήγηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας οδηγός νταλίκας γλίτωσε ελάχιστα σοβαρό τραυματισμό τη Δευτέρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αποκοιμήθηκε και ξέφυγε από το δρόμο, βυθίζοντας σε ένα λάκκο γεμάτο νερό βάθους άνω των 10 μέτρων.

Το περιστατικό συνέβη στις 19 Φεβρουαρίου 2024, κατά μήκος ενός δρόμου κοντά στην περιοχή Mueang Chonburi. Η αστυνομία και η τοπική ομάδα διάσωσης ανταποκρίθηκαν στο σημείο και βρήκαν ένα λευκό φορτηγό Mitsubishi Triton βυθισμένο στο λάκκο.

Ευτυχώς, ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε ως ο 51χρονος κ. Thaweesap Kulbutr, είχε βοηθηθεί από περαστικούς πριν από την άφιξη των αρχών. Ήταν αλώβητος και δεν έκανε δήλωση στον Τύπο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον κ. Phiphat, 17 ετών, το φορτηγό ξέφυγε από το δρόμο και χτύπησε το μηχανάκι του, στέλνοντάς το στο νερό. Για λίγο γλίτωσε τον τραυματισμό καθώς η σύγκρουση δεν ήταν άμεση.

Ένας περαστικός, ο κ. Somkuan Thasorn, 45, δήλωσε ότι είδε το ατύχημα και πήδηξε αμέσως στο νερό για να σώσει τον κ. Thaweesap. Χρησιμοποίησε ένα κομμάτι σίδερο και κολύμπησε στο όχημα για να σπάσει το παράθυρο του φορτηγού και τράβηξε τον κ. Thaweesap σε ασφάλεια.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και πιστεύει ότι η υπνηλία μπορεί να ήταν η αιτία του ατυχήματος. Πραγματοποιούν συνεντεύξεις με μάρτυρες και συγκεντρώνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.