Συνελήφθη αλλοδαπός αφού προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Στις 17 Φεβρουαρίου 2024, η αστυνομία της Πατάγια απάντησε σε αναφορές για έναν ξένο άνδρα που προκάλεσε δημόσια αναστάτωση περπατώντας στη μέση της κυκλοφορίας στη διασταύρωση της οδού Pattaya Klang.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε πουκάμισο, να περπατά ακανόνιστα στο δρόμο. Αυτή η συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα μια μικρή κυκλοφοριακή αναταραχή, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ανησυχώντας για την ασφάλεια του άνδρα και άλλων, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Ωστόσο, λόγω της αναφερόμενης μέθης του, η επικοινωνία ήταν δύσκολη. Για να διατηρηθεί η τάξη και να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια, η αστυνομία της Πατάγια αποφάσισε τελικά να συλλάβει τον άγνωστο και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω έρευνα.

Η ταυτότητα και η εθνικότητα του άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.