Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης παρατείνει τις διακοπές Songkran σε πέντε ημέρες για να τονώσει τον τουρισμό

Εθνική -

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του τουρισμού κατά τη διάρκεια του επερχόμενου φεστιβάλ Songkran, το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε την προσθήκη ειδικής αργίας στις 12 Απριλίου 2024. Αυτή η απόφαση παρατείνει την παραδοσιακή περίοδο διακοπών Songkran σε πέντε ημέρες, από τις 12 έως τις 16 Απριλίου.

Τα νέα που ακολούθησαν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου δείχνουν ότι η πρόθεση πίσω από αυτή την κίνηση είναι να παράσχει μια επιπλέον ημέρα άδειας για την ενίσχυση του τουρισμού και της οικονομίας κατά τη διάρκεια των διακοπών Songkran.

Με την έγκριση αυτής της ειδικής γιορτής, οι εορτασμοί Songkran στην Ταϊλάνδη θα διαρκέσουν πλέον επίσημα πέντε ημέρες, από τις 12 έως τις 16 Απριλίου. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αναμένει ότι αυτό το εκτεταμένο διάλειμμα θα τονώσει περαιτέρω τον τουριστικό τομέα, βασιζόμενη στις προηγούμενες προσπάθειες για την καθιέρωση του Songkran ως βασικής οικονομικής κινητήριας δύναμης.

Εν τω μεταξύ, η συνολική περίοδος των εκδηλώσεων Songkran σε ολόκληρη τη χώρα θα εκτείνεται σε 21 ημέρες, αλλά δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν 21 ημέρες νερομαχιών παντού.

Διαβάστε την προηγούμενη κάλυψη για το φετινό φεστιβάλ Songkran και γιατί σχεδιάζεται ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ νερού ποτέ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.