Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης αντιμετωπίζει τη συμφόρηση του αεροδρομίου Suvarnabhumi εν μέσω συμφωνίας απαλλαγής από την έκδοση βίζας με την Κίνα

Εθνικός-

Στις 9 Φεβρουαρίου 2024, ο Δρ. Keerati Kitmanawat, πρόεδρος της Airports of Thailand Co Ltd. (AoT), αποκάλυψε δημόσια λεπτομέρειες μετά από συνάντηση με το Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης σχετικά με μια λύση στη συμφόρηση στην περιοχή ελέγχου διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin έδωσε εντολή να βρεθεί λύση για τη συμφόρηση στην περιοχή ελέγχου διαβατηρίων για την υποστήριξη των εισερχόμενων Κινέζων τουριστών μετά οι κυβερνήσεις της Ταϊλάνδης και της Κίνας υπέγραψαν συμφωνία για την αμοιβαία οριστική άρση των θεωρήσεων με ισχύ την 1η Μαρτίου 2024.

Επί του παρόντος, η AoT επένδυσε σε περισσότερα από 80 κανάλια αυτόματης εισαγωγής διαβατηρίων αξίας άνω των 560 εκατομμυρίων μπατ, τα οποία θα ήταν δημόσια διαθέσιμα τον Αύγουστο του 2024. Τα νέα αυτόματα κανάλια θα μείωναν πιθανώς τη διαδικασία check-in και θα αύξαναν τον αριθμό των επιβατών μέσω η διαδικασία check-in από 6,200 έως 8,800 επιβάτες την ώρα.

Επιπλέον, η AoT θα προσλάμβανε περισσότερα μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου, έως και 200 ​​επιπλέον άτομα, τον Απρίλιο του 2024 για να διαχειρίζονται και να καθοδηγούν επιβάτες χρησιμοποιώντας αυτόματα κανάλια αεροδρομίου, παρατήρησε ο Δρ Keerati.

Για την επόμενη φάση, το AoT είχε ως στόχο να επισπεύσει την επέκταση της ανατολικής πτέρυγας του αεροδρομίου Suvarnabhumi με εκτιμώμενη επένδυση 10 δισεκατομμυρίων μπατ. Το έργο εκτιμάται ότι θα είχε ολοκληρωθεί έως το 2027 και σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να υποστηρίξει περισσότερους από 15 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, είπε ο Δρ Keerati.

Επιπλέον, άλλα έργα όπως το Don Mueang Phase 3 στόχευαν στην αύξηση της χωρητικότητας για τη διευκόλυνση περισσότερων από 50 εκατομμυρίων επιβατών ετησίως καθώς και στην επέκταση μιας νέας διεθνούς πτέρυγας του αεροδρομίου του Τσιάνγκ Μάι. Και τα δύο έργα εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2027, κατέληξε ο Δρ Κεεράτη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, YouTube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.