Ξένο ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει σεξ στην παραλία Jomtien, οι χρήστες του Διαδικτύου εξοργίστηκαν

Πατάγια -

Ένα αλλοδαπό ζευγάρι φέρεται να εθεάθη να πορνεύει ανοιχτά στην παραλία Jomtien. Το άσεμνο περιστατικό έλαβε χώρα πρόσφατα μεταξύ του Soi Jomtien 6-7 και το είδαν αρκετοί θεατές.

Η ιστορία ήρθε για πρώτη φορά στο φως αφού ο κ. Denis Krungtep, χρήστης του Facebook, δημοσίευσε το βίντεο του περιστατικού στον τοίχο του στο Facebook, περιγράφοντας ότι δύο αλλοδαπά άτομα φαινόταν να πορνεύουν στην παραλία, εντελώς απρόσεκτα με τους γύρω θεατές.

Το βίντεο διάρκειας 1.25 λεπτών απεικόνιζε αυτό που φαινόταν να είναι ένα διεθνές ζευγάρι που εμπλέκεται σε «δυνατές» και οικείες δραστηριότητες. Το TPN media αποφάσισε να μην συνδέσει το βίντεο εδώ καθώς θα μπορούσε να προσβάλει ορισμένους από τους αναγνώστες μας.

Δημοσιεύτηκε με τη λεζάντα «Είναι φυσιολογικό αυτό για την Πατάγια;», το βίντεο προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις από τους θεατές, που κυμαίνονταν από σοκ («Θεέ μου!») έως αποδοκιμασία («Γιατί να μην ανοίξεις ένα ξενοδοχείο αν πρόκειται να το κάνουν αυτό» ). Έχει επίσης κοινοποιηθεί αρκετές φορές σε όλη την πλατφόρμα. Πολλοί θεατές εξέφρασαν επίσης την έκπληξή τους που μια τέτοια συμπεριφορά θα μπορούσε να λάβει χώρα σε αυτό που αποκαλούσαν ένα θέρετρο παγκόσμιας κλάσης φιλικό προς την οικογένεια, όπως η Pattaya και η Jomtien.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ζήτησαν την άμεση σύλληψη του αλλοδαπού ζευγαριού που εμπλέκεται και να θεωρηθούν νομικά υπεύθυνοι στο μέγιστο βαθμό της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης για να αποδειχθεί ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος συμπεριφοράς ήταν απαράδεκτος. Η εθνικότητα του ζευγαριού δεν ήταν γνωστή, αλλά οι εικασίες ήταν έντονες στα social media.

Επίσημη δήλωση σχετικά με το περιστατικό ή λεπτομέρειες σχετικά με το πότε συνέβη δεν είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της αναφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές επιβολής του νόμου της Πατάγια γνωρίζουν το βίντεο και εξετάζουν το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.