Πολλή φασαρία για το Elephant Pants στην Ταϊλάνδη

Τις τελευταίες μέρες διάφοροι πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης έχουν γίνει πρωτοσέλιδο, τουλάχιστον στις ειδήσεις στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, με συνεπείς ενημερώσεις σχετικά με αυτό που αποκαλούν πιεστικό ζήτημα - Παντελόνι Elephant.

Συγκεκριμένα, οι ανησυχίες τους αφορούσαν τις παράνομες εισαγωγές του παντελονιού ελέφαντα από την Κίνα και το πώς οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες από εκείνες των ταϊλανδέζικων παντελονιών ελέφαντα.

Η Ταϊλάνδη θεωρεί τα παντελόνια ελέφαντα, που συνήθως συναντούν οι τουρίστες και ιδιαίτερα οι ταξιδιώτες με σακίδιο, ως «ήπια δύναμη» και σύμβολο μόδας για τη χώρα. Λοιπόν, τουλάχιστον μερικοί υπάλληλοι της Ταϊλάνδης το κάνουν, δεν αγαπούν όλοι τα παντελόνια ελέφαντα ή πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερα μοντέρνα σύμφωνα με πρόσφατες αντικρουόμενες και ανεπιβεβαίωτες αναφορές από την Επιτροπή Μόδας της Ταϊλάνδης Soft Power.

Πράγματι, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου έχουν συζητήσει εάν το παντελόνι ελέφαντα μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και μια πραγματική μαλακή δύναμη.

Ανεξάρτητα, για να είμαστε δίκαιοι, τα παντελόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους Ασιάτες τουρίστες και οι πωλήσεις ήταν ραγδαίες σύμφωνα με πολλούς Ταϊλανδούς πωλητές. Ωστόσο, οι αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τα χαμηλής ποιότητας μη ταϊλανδέζικα knockoffs πλημμυρίζουν την αγορά ώθησαν την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να αναλάβει δράση.

Μεταξύ άλλων μέτρων, η επιβολή του νόμου αναμένεται να εμπλακεί σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη για να διασφαλίσει ότι τα παντελόνια ελέφαντα που πωλούνται στα καταστήματα είναι Made in Thailand.

Η αντίδραση σε όλη τη φασαρία για τα παράνομα εισαγόμενα παντελόνια ελεφάντων ήταν ανάμεικτη και μάλιστα κωμική κατά καιρούς τις τελευταίες ημέρες, με κάποιους να δηλώνουν ότι είναι ένα σημαντικό ζήτημα που κοστίζει χρήματα σε πολλούς φτωχούς Ταϊλανδούς και άλλους να λένε ότι φαίνεται να είναι μια καταιγίδα. κατάσταση φλιτζάνι τσαγιού.

Τι νομίζετε; Φοράς παντελόνι ελέφαντα; Πιστεύεις ότι είναι της μόδας; Πες μας στο Editor@thepattayanews.com.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/