Ο υπουργός Εμπορίου της Ταϊλάνδης καταπολεμά την παράνομη εισαγωγή παντελονιών ελεφάντων από την Κίνα και τις γειτονικές χώρες

Εθνικός-

Στις 5 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Phumtham Wechayachai, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εμπορίου, εξέδωσε εντολή στο Υπουργείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ταϊλάνδης (DIP) να διερευνήσει μια υπόθεση στην οποία εισήχθησαν παράνομα παντελόνια ταϊλανδέζικου ελέφαντα από την Κίνα και τις γειτονικές χώρες. , που πωλείται σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα σε χαμηλότερες τιμές.


Ταϊλανδικά παντελόνια ελέφαντα και άλλα παντελόνια μοναδικού σχεδιασμού της Ταϊλάνδης όπως το Korat Cat κατοχύρωσαν πρόσφατα τα πνευματικά δικαιώματα ως πνευματικής ιδιοκτησίας της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με τους αξιωματούχους του DIP.

Τα ταϊλανδικά παντελόνια ελέφαντα κέρδισαν τεράστια δημοτικότητα και ήταν στις κορυφαίες τάσεις στο X. Ωστόσο, εισήχθησαν παράνομα παντελόνια ελέφαντα από την Κίνα και άλλες γειτονικές χώρες σε τεράστια ποσότητα που πωλούνταν σε χαμηλότερες τιμές, προκαλώντας διαμάχη στα social media.

Αφού έλαβαν εντολή από τον Υπουργό Εμπορίου, οι αξιωματούχοι του DIP ξεκίνησαν μια επιθεώρηση για πλαστά παντελόνια ελέφαντα σε διάσημες τουριστικές περιοχές και ενημέρωσαν τους πωλητές να κατανοήσουν τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας για την προστασία των συμφερόντων και της δημιουργικότητας του λαού της Ταϊλάνδης.

Επιπλέον, η DIP και οι τελωνειακοί υπάλληλοι ενίσχυσαν ένα μέτρο επιθεώρησης εισαγόμενων αγαθών στα σύνορα της Ταϊλάνδης και ενσωματώθηκαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να αποτρέψουν τα παραποιημένα προϊόντα στις τοπικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων άλλων ταϊλανδικών πνευματικών ιδιοκτησιών.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.