Η τρανσέξουαλ από την Πατάγια απαθανατίστηκε σε βίντεο και φαίνεται να κλέβει κολιέ από μεθυσμένο τουρίστα

ΦΩΤΟ: MGRONLINE

Πατάγια -

Ένα βίντεο που απαθανατίζει μια τρανς γυναίκα να κλέβει ένα κολιέ από έναν μεθυσμένο ξένο τουρίστα στην Πατάγια έχει πυροδοτήσει διαδικτυακές συζητήσεις και ανησυχίες για την ασφάλεια στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Το viral βίντεο, που γυρίστηκε από έναν ανώνυμο περαστικό και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, φαίνεται να δείχνει ένα τρανς άτομο να πλησιάζει έναν καθισμένο τουρίστα και φαίνεται να πιάνει το κολιέ του. Ο άγνωστος τουρίστας φαινόταν να ήταν μεθυσμένος και να αγνοούσε εντελώς το περιβάλλον του.

Το βίντεο συνοδευόταν από μια λεζάντα που έγραφε: «Μια συμμορία τρανς έκλεψε ένα χρυσό κολιέ από έναν τουρίστα. Παρακαλώ βοηθήστε στη διάδοση του βίντεο. Δεν ξέρω πότε συνέβη ή αν η αστυνομία έχει πιάσει ακόμα τον ύποπτο. Το περιστατικό συνέβη στην Pattaya Soi 6, πριν φτάσει στην παραλία».

Αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν εκφράσει ανησυχίες για τον πιθανό αντίκτυπο του περιστατικού στην εικόνα της Πατάγια ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού. Πολλοί έχουν τονίσει τη σημασία της διασφάλισης της ασφάλειας των τουριστών.

Μέχρι την ώρα του δημοσιεύματος, δεν είναι σαφές εάν ο τουρίστας στο βίντεο έχει υποβάλει ακόμη αναφορά στην αστυνομία ή πότε ακριβώς έγινε.

ΦΩΤΟ: MGRONLINE
ΦΩΤΟ: MGRONLINE

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.