Το UnKonscious Festival ξεκινά σήμερα στην Πατάγια, υποσχόμενο Trance Music Extravaganza

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alexa Beach Club Pattaya

Πατάγια -

Προετοιμαστείτε, άνθρωποι του κόμματος! Το UnKonscious Festival, το μεγαλύτερο μουσικό θέαμα Trance της Ασίας, πρόκειται να κατακλύσει την παραλία της Pattaya με αγάπη, ενθουσιασμό και παλλόμενους ρυθμούς αυτόν τον Φεβρουάριο.

Από σήμερα, 30 Ιανουαρίου, έως τις 4 Φεβρουαρίου, ετοιμαστείτε να παρασυρθείτε από ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι σε πέντε ηλεκτρικά γεγονότα.

Στην καρδιά του φεστιβάλ βρίσκεται το ίδιο το UnKonscious Beach Festival, που πραγματοποιείται την 1η και 2η Φεβρουαρίου στο ειδυλλιακό Alexa Beach Club. Χορέψτε κάτω από τον ήλιο και αστέρια καθώς διάσημοι DJs περιστρέφονται μαγευτικά σκηνικά Trance με φόντο τον αστραφτερό ωκεανό. Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας τώρα Εισιτήριο πεπόνι για 2,000 THB για μια μέρα ή 3,600 THB για την πλήρη διήμερη εμπειρία. Μην χάσετε το ειδικό «ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΙΑΣ» που προσφέρει έξι εισιτήρια 2 ημερών και ένα δωρεάν εισιτήριο, μειώνοντας το κόστος στα 3,085 THB το καθένα!

Το πάρτι όμως δεν σταματά εκεί! Το UnKonscious έχει δημιουργήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι πριν από το φεστιβάλ για τους κατοίκους της Πατάγια και της Μπανγκόκ. Όσοι βρίσκονται στην Πατάγια μπορούν να χτυπήσουν τα κύματα για ένα ζωντανό πάρτι με σκάφος στο Tappia Floating Cafe σήμερα, 30 Ιανουαρίου, ακολουθούμενο από ένα τρελό UNK Pre-Party στο DAM Pattaya αύριο, 31 Ιανουαρίου.

Για τους πάρτι της Μπανγκόκ, ζήστε την εμπειρία της βιτρίνας της Coldharbour Recordings στο Venti Bangkok στις 3 Φεβρουαρίου και κλείστε το φεστιβάλ με ένα ευφορικό UNK After-Party στο Eden Club Bangkok στις 4 Φεβρουαρίου. Εισιτήρια για αυτές τις εκδηλώσεις διατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους:

Alexa Beach Club Pattaya
Alexa Beach Club Pattaya
Alexa Beach Club Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ασυνείδητος

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.