Γυναίκα από την Ταϊλάνδη ακολουθεί GPS και καταλήγει εγκλωβισμένη στη μικρή γέφυρα στο Phrae

Phrae -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη βρήκε το αυτοκίνητό της επισφαλώς σκαρφαλωμένο σε μια μικρή γέφυρα πάνω από τον ποταμό Yom χθες το απόγευμα μετά από λανθασμένη καθοδήγηση GPS.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5:40 μ.μ. της 28ης Ιανουαρίου, όταν ο κ. Makun Inchan, ένας 38χρονος κάτοικος της Wiang Thong στην επαρχία Phrae, προσπάθησε να διασχίσει την παλιά κρεμαστή γέφυρα πάνω από τον ποταμό Yom και βρήκε έκπληκτος ένα λευκό. Σεντάν Honda City προσκολλημένο στη γέφυρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γέφυρα μήκους 120 μέτρων είχε από καιρό χαρακτηριστεί για πεζούς και θεωρούνταν ακατάλληλη για μεγάλα οχήματα λόγω της στενής της επιφάνειας. Ο κ. Μακούν, μόλις άκουσε τις εκκλήσεις του οδηγού σεντάν για βοήθεια, επικοινώνησε αμέσως με τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν περίπου 15 μέτρα πάνω στη γέφυρα, με τον μπροστινό αριστερό του τροχό ακουμπισμένο σε ένα κενό. Ευτυχώς, οι ανταποκριτές, χρησιμοποιώντας δύο τρακτέρ, μπόρεσαν να το τραβήξουν πίσω σε ασφάλεια χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την άγνωστη Ταϊλανδή οδηγό, φάνηκε ότι ήταν από την περιοχή Nong Muang Khai και ταξίδευε για να επισκεφτεί μια φίλη της στο Sung Men. Αποκάλυψε ότι δεν είχε βρεθεί ποτέ στην περιοχή πριν, επομένως βασίστηκε αποκλειστικά σε ένα σύστημα GPS για να φτάσει στην καρφιτσωμένη τοποθεσία που της έστειλε ο φίλος της.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι το GPS της έδωσε εντολή να διασχίσει τη γέφυρα Wiang Thong, οπότε αποφάσισε να ακολουθήσει την καθοδήγησή της χωρίς να γνωρίζει για τον περιορισμό της γέφυρας.

«Εστιαζόμουν στο GPS και δεν κοίταξα γύρω μου. Νόμιζα ότι η γέφυρα ήταν στιβαρή και πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από άλλους. Όταν κόλλησα, φοβήθηκα τόσο πολύ γιατί βρισκόμουν στη μέση του ποταμού Γιομ. Φοβήθηκα ότι το αυτοκίνητο μπορεί να πέσει στο ποτάμι, οπότε βγήκα από το αυτοκίνητο για να ζητήσω βοήθεια», είπε η γυναίκα στα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μακούν, ο κάτοικος, δήλωσε ότι η γέφυρα χτίστηκε πριν από περίπου 40 χρόνια και ήταν κατάλληλη μόνο για μικρές μοτοσικλέτες και πεζούς. Προέτρεψε τις αρμόδιες αρχές να τοποθετήσουν σαφείς προειδοποιητικές πινακίδες για να προειδοποιήσουν τους άλλους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.