Οι Ινδοί στην Πατάγια γιορτάζουν τα 75 χρόνια της ανεξαρτησίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kao Ded Online

Πατάγια-

Οι Ινδοί στην Πατάγια συγκεντρώθηκαν και γιόρτασαν τα 75 χρόνια Ημέρα της ανεξαρτησίας της Ινδίας/Μπχαράτ στην Πατάγια αυτό το Σαββατοκύριακο, μια χαρούμενη εκδήλωση που είχε μεγάλη παρουσία από την τοπική κοινότητα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7:00 μ.μ. της Παρασκευής (26 Ιανουαρίου) στο H2O Pool Nirvana Club. Οι αρμόδιες αρχές στην Πατάγια συμμετείχαν στην εκδήλωση με Ινδούς στην Πατάγια, τόσο τουρίστες όσο και κατοίκους, συμπεριλαμβανομένων πολλών Ταϊλανδών/Ινδών υπηκόων και των οικογενειών τους. Η ηγεσία του Δημαρχείου της Πατάγια έστειλε επίσης ανώτερους εκπροσώπους για να δείξουν την υποστήριξή τους στην ινδική κοινότητα στην Πατάγια και να τους ευχηθούν μια υπέροχη Ημέρα της Δημοκρατίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kao Ded Online

Ο κ. Deeo Kumarsing, ο διοργανωτής της εκδήλωσης, δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν πολύ χαρούμενοι που γιόρτασαν τα 75 χρόνια της Ανεξαρτησίας της Ινδίας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν παραστάσεις Ινδίας και Ταϊλάνδης για να μοιραστούν τον πολιτισμό τους με τους παρευρισκόμενους και να φέρουν χαρά και ενθουσιασμό στο πλήθος.

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας στην Ινδία είναι μια εθνική εορτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου για να τιμήσει τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Αυγούστου 1947. Το νέο τους σύνταγμα ανακοινώθηκε τότε για πρώτη φορά στις 26 Ιανουαρίουth 1950.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης νόστιμο ινδικό φαγητό και χορηγήθηκε γενναιόδωρα από πολλούς οργανισμούς και ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Jannaat Nightclub, H2O και κοινοτικών ομάδων, όπως φαίνεται στο παρακάτω φυλλάδιο. Ο κ. Naresh Chander ήταν επίσης πολύ ενεργός στη διοργάνωση και προώθηση της εκδήλωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην πρόσκληση προσκεκλημένων.

Το Pattaya News έχει πολλούς Ινδούς αναγνώστες, στην πραγματικότητα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη βάση αναγνωστών μας πίσω μόνο από τους Ταϊλανδούς και τους Βρετανούς υπηκόους και ελπίζουμε ότι ο καθένας από αυτούς είχε μια υπέροχη και ανταποδοτική ημέρα δημοκρατίας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kao Ded Online

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.