Δύο Ταϊλανδοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε σύγκρουση με φορτηγό μεταφοράς νερού στην Πατάγια

Πατάγια -

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου, ένα νταλίκα συγκρούστηκε με ένα υδροφόρα στην οδό Pattaya-Naklua, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ο οδηγός και ο συνοδηγός του pickup.

Στις 3:00 π.μ., το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan έλαβε μια αναφορά για τη σύγκρουση και έστειλε εθελοντικό προσωπικό διάσωσης στη σκηνή στην Κεντρική Πατάγια. Κατά την άφιξη, βρήκαν ένα λευκό φορτηγό Isuzu D-Max με εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος και ένα 6τροχο υδροφόρο ο οποίος ανήκει στο Γραφείο Περιβάλλοντος της Pattaya με ζημιές στο πίσω μέρος.

Μέσα στο φορτηγό, το προσωπικό διάσωσης εντόπισε δύο παγιδευμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του 26χρονου κ. Kittikorn Pitsuwan, του οδηγού, και της 29χρονης κας Wipha Sawangwong, της συνοδηγού.

Χρησιμοποιώντας κοπτικά εργαλεία, οι διασώστες απεγκλώβισαν προσεκτικά και τα δύο θύματα από τα συντρίμμια. Λόγω της κρίσιμης κατάστασής τους μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο για άμεση ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με τον κ. Chaipong Phurahong, 41 ετών, ο οδηγός του υδροφόρου ο οποίος δεν τραυματίστηκε, το όχημά του λειτουργούσε με φώτα που αναβοσβήνουν ενεργοποιημένα όταν άκουσε τον ήχο των φρένων που ακολουθήθηκε από τη βίαιη πρόσκρουση του φορτηγού που συγκρούστηκε με το πίσω μέρος του φορτηγού του. . Αμέσως βγήκε από το όχημά του και ανακάλυψε τους τραυματίες επιβαίνοντες στο νταλίκα πριν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία της Πατάγια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.