Βιρμανός φίλος επιτέθηκε με μαχαίρι τη φίλη της στη Σρι Ράτσα αφού εκείνη αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει αλκοόλ

Σρι Ράτσα -

Μια οικιακή διαμάχη σε στρατόπεδο εργαζομένων στη Σρι Ράτσα πήρε μια φρικτή τροπή στις 23 Ιανουαρίου 2024, όταν μια γυναίκα μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της.

Το θύμα, η κα Aye (δεν γνωστοποιείται το επίθετο), μια 25χρονη υπήκοος Βιρμανίας, υπέστη ένα κόψιμο στον αριστερό της ώμο κατά τη διάρκεια του περιστατικού που αναφέρθηκε γύρω στις 12:30 μ.μ.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο 29χρονος Ihman (δεν αναφέρεται το επίθετο), τράπηκε σε φυγή μετά τον καυγά. Σύμφωνα με την κυρία Aye, ο Ihman είναι ο φίλος της και φέρεται να τη μαχαίρωσε αφού αρνήθηκε να του δώσει 4,000 μπατ για να αγοράσει αλκοόλ. Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η κυρία Aye πήρε τον έλεγχο του όπλου κάποια στιγμή και έκοψε τον φίλο της στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Οι τοπικές αρχές ερευνούν το θέμα και έχουν εκδώσει κλήση στον Ιχμάν να αντιμετωπίσει κατηγορίες. Η κυρία Aye λαμβάνει ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο Laem Chabang.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.