Ενημέρωση: Η επιτροπή του κοινοβουλίου της Ταϊλάνδης ερευνά την υπόθεση ανησυχητικής δολοφονίας εφήβων στο Sa Kaeo

Εθνικός-

Στις 9:00 π.μ., στις 18 Ιανουαρίου 2024, ο κ. Chaichana Dejdecho, πρόεδρος της Επιτροπής Αστυνομικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου, είπε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με την υπόθεση μιας εφηβικής ομάδας που δολοφόνησε μια ψυχικά άρρωστη γυναίκα, την κα Buaphan, στο Aranyaprathet , Sa Kaeo.

Το θύμα, που φέρεται να είχε ψυχικές ασθένειες, δέχθηκε σωματική επίθεση μέχρι θανάτου από πέντε έφηβους ηλικίας 13 έως 16 ετών και ρίχτηκε σε μια λίμνη κοντά σε σχολείο στο Sa Kaeo. Αργότερα αναφέρθηκε ότι δύο από τους υπόπτους ήταν γιοι αστυνομικού ερευνητή στο Aranyaprathet.

Μετά το περιστατικό, ο κ. Panya Kongsaenkham, ο σύζυγος του θύματος, κατέθεσε ψευδώς στην αστυνομία ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε τη γυναίκα του. Ωστόσο, ο Panya αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ανακριτική αστυνομία βρήκε νέα στοιχεία που έδειχναν ότι δεν ήταν καν παρών στον τόπο της δολοφονίας αργότερα, οδηγώντας στη μεταφορά του Αναπληρωτή Έφορου της Αστυνομίας του Aranyaprathet.

Ο Chaicana είπε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι η επιτροπή ζήτησε από τον Πολ. Ο στρατηγός Surachet Hakphan, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας, σχετικά με τα γεγονότα σχετικά με το γιατί η αστυνομία του Aranyaprathet συνέλαβε την Panya πριν συγκεντρώσει σωστά στοιχεία από πλάνα CCTV.

Όσον αφορά την υπόθεση ότι ο Panya φέρεται να κακοποιήθηκε για να καταθέσει ψευδώς στην αστυνομία ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, η επιτροπή διερευνούσε τα γεγονότα, είπε ο Chaichana.

Αναφέρθηκε ότι τα βίντεο που διέρρευσαν με τον Panya να κακοποιήθηκε ενώ τον κάλυπταν με μια μαύρη τσάντα ήταν απλώς μια φάρσα από την αστυνομία, αλλά ο Chaicana είπε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι δεν πείστηκε. Ως αποτέλεσμα, ο Αναπληρωτής Έφορος της Αστυνομίας του Aranyaprathet μετατέθηκε σε μια ανενεργή ανάρτηση όσο συνεχίζεται η έρευνα.

Η επιτροπή θα διερευνήσει περαιτέρω για να καταστήσει υπεύθυνα τα εμπλεκόμενα άτομα σύμφωνα με το νόμο χωρίς εξαίρεση, παρατήρησε ο Chaichana.

Σχετικά με την τροποποίηση του νόμου για την εξίσωση της τιμωρίας νέων και ενηλίκων, επέλεξε να λάβει γεγονότα και προβλήματα της κοινωνίας και να τα παρουσιάσει κατά περίπτωση ανάλογα με τα εγκλήματά τους.

Σε αυτήν την περίπτωση, φέρεται να διέρρευσε μια ομαδική συνομιλία που υποδεικνύει φερόμενες βίαιες συμπεριφορές ως ομάδα και προηγούμενες βίαιες πράξεις. Επιπλέον, αυτή η εφηβική ομάδα φέρεται επίσης να έπινε Krathom τακτικά και να λάμβανε άλλες παράνομες ουσίες, είπε ο Chaichana.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.