Η ψευδής ομολογία του συζύγου αποκαλύπτει συγκλονιστική ανατροπή: Έφηβοι της Ταϊλάνδης εκτίθενται σε βάναυση επίθεση και δολοφονία ψυχικά άρρωστης γυναίκας στο Sa Kaeo

Sa Kaeo-

Στις 15 Ιανουαρίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν μια περίπτωση όπου ένας ψυχικά άρρωστος βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι σε μια λίμνη δίπλα σε ένα σχολείο στο Aranyaprathet, Sa Kaeo, στις 12 Ιανουαρίου.

Μια ενημέρωση για αυτήν την ιστορία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η αστυνομία του Aranyaprathet διενήργησε έρευνα και διαπίστωσε ότι το θύμα, δημοσίως αναγνωρισμένο μόνο ως η κυρία Buaphan (της οποίας το επίθετο αποκρύφθηκε από την αστυνομία), 47 ετών, είχε τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και πέθανε για περισσότερο από 1 ημέρα.
Η ανακριτική αστυνομία του Aranyaprathet μετέφερε τον νεκρό για αυτοψία στο νοσοκομείο Aranyaprathet και στο νοσοκομείο Chao Phraya Abhaibhubejhr για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου και συγκέντρωσε επίσης πλάνα CCTV στην περιοχή του περιστατικού ως αποδεικτικό στοιχείο.


Την επόμενη μέρα μετά το περιστατικό, ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος προσδιορίστηκε δημόσια μόνο ως ο κ. Panya (το επίθετο του οποίου αποκρύφθηκε από την αστυνομία), 54 ετών, φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε σωματικά στον Buaphan, έναν ψυχικά ασθενή, μέχρι τον θάνατό της και έδωσε μαρτυρία περιγράφοντας λεπτομερώς τα εγκλήματα. Στη συνέχεια, η αστυνομία τον συνέλαβε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Sa Kaeo στις 13 Ιανουαρίου.
Ωστόσο, η αστυνομία του Aranyaprathet δεν είχε ακόμα πειστεί από τη μαρτυρία του Panya και διερεύνησε περαιτέρω και συγκέντρωσε πρόσθετα στοιχεία. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Panya δεν ήταν παρών στον τόπο του εγκλήματος και υπήρχαν 5 έφηβοι ηλικίας από 13 έως 16 ετών που διέπραξαν τα εγκλήματα.
Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, στις 10 Ιανουαρίου, στις 10:00, μια ομάδα εφήβων συγκεντρώθηκε κοντά σε μια λίμνη στο Aranyaprathet και δύο από αυτούς πείραξαν το θύμα που είχε ψυχική ασθένεια, με αποτέλεσμα να θυμώσει και να πετάξει ένα μπουκάλι. σε έναν από τους εφήβους.
Στις 2:00 π.μ., στις 11 Ιανουαρίου, η ομάδα εφήβων επέστρεψε για να βρει το θύμα 800 μέτρα μακριά από την πρώτη σκηνή και ένας από τους εφήβους κλώτσησε στο πρόσωπο του θύματος πριν την απαγάγει στο σχολείο και την πέταξε στη λίμνη, σύμφωνα με στην αστυνομία.

Όλοι οι έφηβοι φέρεται να ομολόγησαν στην αστυνομία ότι διέπραξαν εγκλήματα καθώς ακολουθούσαν τους συνομηλίκους τους. Ωστόσο, δύο έφηβοι, 16 ετών, φέρεται να ήταν οι αρχηγοί συμμοριών και ήταν γιοι της τοπικής αστυνομίας. Περαιτέρω έρευνα τέθηκε σε αναμονή καθώς επρόκειτο για νεαρά άτομα και κατά την ανάκριση πρέπει να είναι παρούσα διεπιστημονική ομάδα για λόγους διαφάνειας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Όσο για τον Panya που ομολόγησε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε σωματικά στη γυναίκα του μέχρι θανάτου, η αστυνομία του Aranyaprathet θα διερευνήσει περαιτέρω τους λόγους για τους οποίους παραδέχτηκε και θα μπορούσε να πει για το έγκλημα λεπτομερώς, παρόλο που δεν ήταν παρών στον τόπο του εγκλήματος.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.