Οι τουρίστες συρρέουν στο Koh Larn, με τα περισσότερα ξενοδοχεία με πλήρη κράτηση μέχρι την 1η Ιανουαρίου

Πατάγια -

Ένα κύμα τουριστών, τόσο Ταϊλανδοί όσο και διεθνείς, κατέβηκε χθες στο ειδυλλιακό νησί Koh Larn κοντά στην Πατάγια για να γιορτάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Η προβλήτα του Μπαλί Χάι έσφυζε από δραστηριότητα στις 29 Δεκεμβρίου, καθώς οι πρόθυμοι παραθεριστές έκαναν ουρές για πλοία και ταχύπλοα για να ταξιδέψουν στο Koh Larn.

Στελέχη του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων, μαζί με τους ομολόγους τους, παρακολουθούσαν προσεκτικά την προβλήτα προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επιβατών και να διατηρήσουν την τάξη μέσα στο χαρμόσυνο χάος.

Σύμφωνα με αναφορές, τα ξενοδοχεία του Koh Larn γεμίζουν από επισκέπτες – με τα περισσότερα ξενοδοχεία να αναφέρουν πληρότητα 100% μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο, όσοι έχασαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια παραμονή στο νησί για το μεγάλο Σαββατοκύριακο μπορούν να κάνουν ημερήσιες εκδρομές στο νησί από την Πατάγια λόγω της εγγύτητας του νησιού.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.