Στρεσαρισμένος ομογενής απειλεί να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι στο Sattahip, η αστυνομία τον ηρεμεί

Sattahip -

Ένας αγχωμένος ομογενής γαλλικής υπηκοότητας απείλησε να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, η έντονη κατάσταση επιλύθηκε ειρηνικά με τη βοήθεια της αστυνομίας Sattahip.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2023, στις 4:30 μ.μ., αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Sattahip, μαζί με άτομα έκτακτης ανάγκης, έσπευσαν σε μια κατοικία στην υποπεριφέρεια Bang Saray, στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi, αφού έλαβαν αναφορά για 51- ετών Γάλλος (το όνομα δεν αναφέρεται), απειλώντας τον εαυτό του με αιχμηρό αντικείμενο. Κατά την άφιξη, η αστυνομία βρήκε τον άνδρα σε κατάσταση ταραχής, να περπατά τόπλες με το μακρύ μαχαίρι στραμμένο στο στήθος του και να απαιτεί από τους αστυνομικούς να μείνουν μακριά.

Για πάνω από δύο ώρες, οι αξιωματικοί του Sattahip συμμετείχαν σε υπομονετικές διαπραγματεύσεις με τον άνδρα, πείθοντάς τον τελικά να κατεβάσει το όπλο του και να επιτρέψει στη γυναίκα και τον γιο του να του μιλήσουν. Οι συναισθηματικές εκκλήσεις της οικογένειας, σε συνδυασμό με την ήρεμη συμπεριφορά των αστυνομικών, συνέβαλαν στη σταδιακή αποκλιμάκωση του άνδρα. Μόλις κρίθηκε ασφαλής, η αστυνομία του Sattahip τον συνόδευσε πίσω στο σπίτι του και τον έθεσε υπό τη φροντίδα της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με την Ταϊλανδή σύζυγο του θύματος (το όνομα δεν αναφέρεται), το ξέσπασμα του αλλοδαπού συζύγου της προήλθε από έναν συνδυασμό οικονομικών δυσκολιών και χρήσης μαριχουάνας. Δήλωσε ότι ο σύζυγός της δεν είχε χρήματα, γι' αυτό της ζήτησε να υποθηκεύσει το σπίτι τους στην τράπεζα.

Ωστόσο, η διαδικασία έγκρισης στεγαστικού δανείου της τράπεζας, η οποία διήρκεσε 3-4 μήνες, του προκάλεσε σημαντικό άγχος. Η σύζυγός του ανέφερε επίσης τη συχνή χρήση μαριχουάνας του συζύγου της, η οποία είπε ότι μπορεί να επιδείνωσε την κατάσταση. Εξήγησε ότι ο σύζυγός της είχε επίσης καπνίσει μαριχουάνα πριν συμβεί το περιστατικό.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.