Τουρίστας από το Κουβέιτ φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άνδρα της Πατάγια αφού ενεπλάκη σε ατύχημα με μοτοσικλέτα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός μοτοσικλετιστής, που πιστεύεται ότι είναι τουρίστας από το Κουβέιτ, φέρεται να γρονθοκοπήθηκε από Ταϊλανδό μοτοσικλετιστή στην Πατάγια αργά το βράδυ της Τρίτης μετά από μια ελαφριά σύγκρουση μοτοσυκλέτας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από ένα εστιατόριο της Μέσης Ανατολής στο Soi Yensabai στη Νότια Πατάγια στις 26 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την κυρία Chorfa Iamla-or, ιδιοκτήτρια εστιατορίου, το θύμα, ένας άνδρας τουρίστας από το Κουβέιτ γύρω στα είκοσι, έβγαινε από το εστιατόριο με το ποδήλατό του όταν η μηχανή του οχήματός του σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί στη μέση του δρόμου.

Η κυρία Τσόρφα, που είδε όλο το περιστατικό, είπε ότι το θύμα προσπαθούσε να ξαναβγάλει τη μηχανή του όταν μια λευκή μοτοσυκλέτα Honda Click που οδηγούσε ένας Ταϊλανδός έπεσε ξαφνικά στο ποδήλατο του θύματος.

Ο Ταϊλανδός μοτοσικλετιστής ηλικίας μεταξύ 35-40 ετών φέρεται να γρονθοκόπησε τον τουρίστα στο πρόσωπο. Ανησυχώντας για τον τουρίστα, η κυρία Χορφά είπε ότι παρακάλεσε τον άνδρα να σταματήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε πριν γρονθοκοπήσει τον τουρίστα άλλες δύο φορές, με αποτέλεσμα να πέσει μαζί με το μηχανάκι του.

Ευτυχώς, άγνωστος τοπικός δημοσιογράφος πέρασε από το σημείο και επιχείρησε να παρέμβει και να αποκλιμακώσει την κατάσταση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης παρέμεινε πολεμικός, προκαλώντας μάλιστα τον δημοσιογράφο να κινηματογραφήσει το περιστατικό. Τελικά, τράπηκε σε φυγή με το μηχανάκι του, αφήνοντας πίσω το ταρακουνημένο θύμα.

Αναφέρθηκε ότι το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία της Πατάγια μετά το περιστατικό και ζήτησε από την αστυνομία της Πατάγια να βρει και να συλλάβει τον ύποπτο για να τον κατηγορήσει για επίθεση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.