Ξενοδοχεία στην Πατάγια Βλέπουν έκρηξη αντίστροφης μέτρησης για το νέο έτος, κρατήσεις σχεδόν πλήρεις Λένε οι ξενοδόχοι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το σεμινάριο και το θέρετρο της αστυνομίας

Πατάγια -

Οι κρατήσεις ξενοδοχείων στην Πατάγια ανθούν καθώς η πόλη προετοιμάζεται για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς. Τα παραθαλάσσια ακίνητα έχουν ήδη κρατηθεί κατά 85-90%, σύμφωνα με το Eastern Chapter (THA) της Ταϊλανδικής Ένωσης Ξενοδόχων.

Η αύξηση αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στο Η εκδήλωση «MONO29 Pattaya Countdown 2024», η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από αύριο, 29 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου, Ο κ. Sanphet Supabawornsathien, πρόεδρος του ανατολικού THA είπε.

Τα ποσοστά πληρότητας ξενοδοχείων στην Πόλη της Πατάγια έχουν ήδη ξεπεράσει το 85-90% από τις 29 Δεκεμβρίου 2023 έως την 1η Ιανουαρίου 2024. Η παραθαλάσσια περιοχή μπροστά από την παραλία Pattaya, τον τόπο διεξαγωγής των εκδηλώσεων, πλησιάζει σε μεγάλη χωρητικότητα, απόδειξη της δημοτικότητας της εκδήλωσης.

κ. Σανφέτ παραπέρα απέδωσαν τη γεμάτη αστέρια σύνθεση της εκδήλωσης αντίστροφης μέτρησης και τον συνδυασμό δραστηριοτήτων φιλικών προς την οικογένεια ως την κινητήρια δύναμη πίσω από την αύξηση των κρατήσεων. Είπε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν δελεάσει τόσο τους θιασώτες των καλλιτεχνών όσο και τους περιστασιακούς τουρίστες που αναζητούν ένα εορταστικό σκηνικό για τους εορτασμούς του τέλους του έτους.

Με την εξάλειψη όλων των περιορισμών για τον COVID-19, η Pattaya σημείωσε σχεδόν πλήρη επιστροφή της ξενοδοχειακής της χωρητικότητας, οδηγώντας σε μια μικρή προσαρμογή στις τιμές των δωματίων. Ωστόσο, ο κ. Sanphet διαβεβαίωσε ότι οι αυξήσεις είναι μέτριες, καθώς οι φορείς εκμετάλλευσης σκοπεύουν να εξισορροπήσουν την αύξηση του λειτουργικού κόστους με την οικονομική προσιτότητα των επισκεπτών για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.