Η Pattaya ετοιμάζεται για τον εορτασμό Grand Pattaya Countdown 2024

Πατάγια -

Οι αρχές της πόλης της Πατάγια διοργάνωσαν μια συνάντηση ετοιμότητας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επερχόμενο «MONO29 Pattaya Countdown 2023» στις 13 Δεκεμβρίου.

Στη συνάντηση, υπό την προεδρία της κας Thithiphan Pettrakul, Αντιδήμαρχου της Pattaya, συμμετείχαν βασικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι διαφόρων κυβερνητικών φορέων.

Το επίκεντρο της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθούν τα σχέδια για την τριήμερη εκδήλωση, που είχε προγραμματιστεί για τις 29 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ο φετινός εορτασμός θα πραγματοποιηθεί τόσο στην παραλία Pattaya όσο και στο Koh Larn, σηματοδοτώντας μια σημαντική επέκταση από τα προηγούμενα χρόνια.

Η Mono Next Public Company Limited, ο διοργανωτής της εκδήλωσης, παρουσίασε μια λεπτομερή περιγραφή της μορφής της εκδήλωσης, επισημαίνοντας βασικά αξιοθέατα όπως:

Ζωντανές εμφανίσεις από γνωστούς καλλιτέχνες: Μια γεμάτη αστέρια σύνθεση τοπικών και διεθνών μουσικών θα κοσμεί τη σκηνή καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, διασκεδάζοντας το πλήθος.

Εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα: Καθώς το ρολόι χτυπά μεσάνυχτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μαγευτικά πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό, σηματοδοτώντας την έναρξη του νέου έτους με εντυπωσιακό τρόπο.

Εορταστικές δραστηριότητες και πάγκοι με φαγητό: Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από διασκεδαστικές δραστηριότητες και να απολαύσουν νόστιμα φαγητά από διάφορους πωλητές καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ειδικές εκδηλώσεις στο Koh Larn: Η γιορτή επεκτείνεται στο Koh Larn στις 31 Δεκεμβρίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για όσους αναζητούν μια διαφορετική ατμόσφαιρα.

Η κ. Thithiphan τόνισε τη σημασία της εκτεταμένης δημοσιότητας για την εκδήλωση, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση της κυκλοφορίας. Για να διασφαλιστεί η ομαλή ροή των παρευρισκομένων, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθοι περιορισμοί κυκλοφορίας:

Pattaya Beach Road: Η κυκλοφορία μονής κατεύθυνσης θα διεξάγεται στη μία πλευρά του δρόμου (παραθαλάσσια) από τις 3:00 έως τη 1:00 π.μ.

South Pattaya Road και Central Pattaya Road: Συστήματα μονής κατεύθυνσης θα εφαρμοστούν σε αυτούς τους δρόμους στις 31 Δεκεμβρίου για να διευκολυνθεί η ροή της κυκλοφορίας προς την οδό Sukhumvit.

Για να μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να προσφέρει άνετη μεταφορά, δωρεάν λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από δύο τοποθεσίες:

  • Διαδρομή Α: Wat Nongyai – Pattaya City – Lotus North Pattaya – Dolphin Roundabout
  • Διαδρομή Β: Lotus South Pattaya – Big C South Pattaya – Harbour Pattaya – Big C Extra Pattaya – Διασταύρωση Pattaya Klang 2

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.