Ενημέρωση: Τραγωδία με πούλμαν Μπανγκόκ-Νάθαουι: 16 νεκροί, ο οδηγός φέρεται να παραδέχτηκε ότι κοιμήθηκε

Prachuap Khiri Khan-

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης έδωσαν ενημέρωση για το πρόσφατο ατύχημα με πούλμαν στη γραμμή Μπανγκόκ-Νάθαουι, Thap Sakae, Prachuap Khiri Khan, στις 5 Δεκεμβρίου. Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν 16 θύματα και πολλοί τραυματίες.

Σύμφωνα με αναφορά των αστυνομικών του Χουάι Γιανγκ, ο οδηγός του λεωφορείου, το όνομα του οποίου αποκρύπτεται από την αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε ότι κοιμήθηκε που οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα. Ωστόσο, δεν βρέθηκε καμία παράνομη ουσία ή περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο σύστημα αίματος του οδηγού, είπε η αστυνομία.

Διαβάστε για την πρόσφατη τραγική ιστορία με πούλμαν στις 5 Δεκεμβρίου που κόστισε 16 ζωές.

Αρχικά, η αστυνομία του Χουάι Γιανγκ απήγγειλε κατηγορίες για απρόσεκτη οδήγηση προκαλώντας το θάνατο άλλων ατόμων. Όσο για τα συντρίμμια του πούλμαν, εξετάστηκαν για στοιχεία. Οι λεπτομέρειες δεν μπορούν να αποκαλυφθούν στο κοινό, ανέφερε η αστυνομία.

Ο κ. Decha Rueang-on, ο υπάλληλος πρόληψης καταστροφών και αρωγής του Prachuap Khiri Khan, αποκάλυψε δημόσια κατά τη διάρκεια της επαρχιακής διάσκεψης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει σοβαρά μέτρα για την πρόληψη μελλοντικών ατυχημάτων, ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς. Πολλοί οδηγοί θα ταξιδέψουν περνώντας μέσω του Prachuap Khiri Khan στη νότια Ταϊλάνδη, είπε ο Decha.

Οι υπάλληλοι των επαρχιακών μεταφορών του Prachuap θα επιθεωρήσουν αυστηρά την κατάσταση των λεωφορείων με πούλμαν και την ετοιμότητα των οδηγών. Επίσης, οι επιβάτες πρέπει να δένουν πάντα τη ζώνη τους, παρατήρησε ο Decha.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.