Κορυφαίες ειδήσεις Pattaya από την περασμένη εβδομάδα: Κατάστημα που πουλούσε μπαλονάκια αερίου για γέλιο, επιβολή ώρας κλεισίματος στις 4 π.μ. και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Η αστυνομία της Πατάγια κατέστρεψε ένα κατάστημα μαριχουάνας που πωλούσε μπαλόνια αερίου σε τουρίστες

Ένας ύποπτος συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι έβγαζε δεκάδες χιλιάδες μπατ την ημέρα πουλώντας τα μπαλόνια γεμάτα με οξείδιο του αζώτου σε τουρίστες. Υποστήριξε ότι οι πωλήσεις των μπαλονιών ήταν συνηθισμένες σε άλλα μέρη της Ταϊλάνδης και ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν παράνομες.

Η αστυνομία της Πατάγια κατέστρεψε κατάστημα μαριχουάνας που πωλούσε μπαλόνια αερίου για γέλια σε τουρίστες

2. Pattaya Gears Up for Grand Pattaya Countdown Celebration 2024

Η γιορτή είναι προ των πυλών!

Η Pattaya ετοιμάζεται για τον εορτασμό Grand Pattaya Countdown 2024

3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε ύποπτο για ληστεία Ινδών τουριστών ακριβό βραχιόλι

Ο τρανς ύποπτος αρνήθηκε ότι πήρε το βραχιόλι του τουρίστα, αλλά η αστυνομία δεν το αγόρασε ακριβώς λόγω του ποινικού μητρώου του υπόπτου για κλοπή και των σχετικών λήψεων CCTV.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε τον ύποπτο για ληστεία Ινδών τουριστών ακριβό βραχιόλι

4. Δημοσιογράφος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη από κυνηγετικό όπλο στην Πατάγια

Ο ένοπλος είχε ήδη συλληφθεί. Ομολόγησε ότι πυροβόλησε το θύμα λόγω ενός υποτιθέμενου προηγούμενου περιστατικού οργής, αλλά ο πατέρας του δημοσιογράφου και το κοινό εξακολουθούν να μην το πιστεύουν και θέλουν η αστυνομία της Pattaya να ερευνήσει περαιτέρω.

Δημοσιογράφος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη από κυνηγετικό όπλο στην Πατάγια

5. Η Pattaya απολαμβάνει επίσημα μεγαλύτερες νόμιμες ώρες ψυχαγωγίας

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει σημαντικά προβλήματα με την παράταση των νόμιμων ωρών κλεισίματος στις 4 π.μ. σε ζώνες ψυχαγωγίας στην Πατάγια.

Η Pattaya θα απολαμβάνει επίσημα περισσότερες ώρες νομικής ψυχαγωγίας από σήμερα

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.