Βρέθηκε σώμα αλλοδαπού στα ύδατα Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Sattahip -

Οι αρχές του Sattahip εντόπισαν τη σορό ενός ξένου υπηκόου στα ύδατα Sattahip στις 16 Δεκεμβρίου 2023. Εξετάζουν την πιθανότητα η ανακτηθείσα σορός να συνδέεται με Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα έχασαν μακριά από την παραλία Jomtien νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το Σάββατο, η αστυνομία Sattahip έλαβε μια αναφορά από έναν τουρίστα για ένα νεκρό άτομο που βρέθηκε να επιπλέει κοντά στο Koh Nang Ram, στην υποπεριφέρεια Samae San, στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi. Ο τόπος του συμβάντος ήταν περίπου 3 χιλιόμετρα από τη θάλασσα, στα βόρεια.

Ο εκλιπών ήταν φαλακρός άνδρας ηλικίας 50-60 ετών, με χαρακτηριστικά που έμοιαζαν με αλλοδαπό. Βρέθηκε να φοράει μόνο μπλε σορτς. Δεν ανακαλύφθηκαν έγγραφα ταυτότητας πάνω του και δεν εντοπίστηκαν σημάδια τραυματισμού ή κακής συμπεριφοράς κατά την αρχική εξέταση. Υπολογίζεται ότι είχε πεθάνει εδώ και 3-5 μέρες και είχε αρχίσει η αποσύνθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Sattahip, η αιτία του θανάτου παραμένει μυστήριο. Το στρατιωτικό ναυτικό και οι μονάδες διάσωσης συνεργάστηκαν για να ανασύρουν το πτώμα σε ένα καγιάκ πριν χρησιμοποιήσουν ένα ταχύπλοο για να τον τραβήξουν πίσω στην ακτή. Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Αστυνομικού Νοσοκομείου για εξακρίβωση ταυτότητας και εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.

Πολ. Ο λοχαγός Kritsada Intachote, αναπληρωτής ανακριτής του Αστυνομικού Σταθμού Sattahip, αποκάλυψε ότι η αστυνομία εξετάζει πιθανή συσχέτιση μεταξύ του ανασυρθέντος σώματος και του τέσσερα άτομα ανέφεραν ότι επέπλεαν μακριά από την παραλία Jomtien τη νύχτα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε από έναν υπάλληλο ξενοδοχείου, ο οποίος είπε ότι ειδοποιήθηκε από έναν επισκέπτη του ξενοδοχείου ότι υπήρχαν τέσσερα άτομα που επέπλεαν γύρω στα 400-500 μέτρα από την ακτή γύρω στις 6 το απόγευμα. Η αναφορά προκάλεσε πολλές ώρες έρευνας, η οποία τελικά ανεστάλη λόγω έλλειψης συγκεκριμένων πληροφοριών και οι αρχές πίστευαν ότι μπορεί να ήταν ψευδής συναγερμός.

Ωστόσο, η Πολ. Ο πλοίαρχος Κριτσάδα αποκάλυψε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει αναφορά για αγνοούμενο στην περιοχή του περιστατικού. Εάν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να γνωρίζει το άτομο ή αν υπάρχουν ανησυχίες για έναν συγγενή που αγνοείται, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Μονάδα Διάσωσης Sattahip ή τον Αστυνομικό Σταθμό Sattahip 24/7.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.