Ανεστάλη η αναζήτηση τεσσάρων αγνοουμένων στο Jomtien Beach Waters

Πατάγια -

Η επιχείρηση αναζήτησης τεσσάρων αγνοουμένων στα νερά της παραλίας Jomtien, στο Chonburi, έχει προσωρινά ανασταλεί. Η απόφαση έρχεται μετά από έλλειψη συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με τους φερόμενους αγνοούμενους, με τους αξιωματούχους να πιστεύουν τώρα ότι μπορεί να ήταν ψευδής συναγερμός.

Στις 12 Δεκεμβρίου, η αστυνομία του Na Jomtien έλαβε αναφορά τεσσάρων ατόμων που εντοπίστηκαν να επιπλέουν στη μέση της θάλασσας στα ανοιχτά της παραλίας Jomtien. Σε απάντηση, μια κοινή ομάδα διάσωσης που αποτελείται από 20 άτομα από το Ίδρυμα Sawang Rojanatham και το Ίδρυμα Sawang Boriboon αναπτύχθηκε αμέσως στην περιοχή.

Η αρχική αναφορά των τεσσάρων ατόμων προήλθε από έναν άγνωστο υπάλληλο ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος ανέφερε ότι ενημερώθηκε από έναν επισκέπτη που του είπε ότι τέσσερα άτομα επέπλεαν γύρω στα 400-500 μέτρα από την ακτή γύρω στις 6:00 μ.μ. της Τρίτης, προτού φέρεται να χαθούν ξαφνικά.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης, αποτελούμενοι από περισσότερους από δέκα δύτες και αναβάτες τζετ σκι, πραγματοποίησαν εκτεταμένη έρευνα στα νερά και πήραν συνέντευξη από πιθανούς μάρτυρες το βράδυ της Τρίτης. Παρά τις προσπάθειές τους, οι τέσσερις αγνοούμενοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη τη στιγμή της αναφοράς.

Ένα αλιευτικό σκάφος αγκυροβολημένο κοντά στο σημείο του συμβάντος πρόσθεσε στη σύγχυση. Το πλήρωμα ανέφερε ότι παρατήρησε μόνο έναν αλλοδαπό να κολυμπούσε στην περιοχή, αλλά λίγο αργότερα έφυγαν από την περιοχή με ασφάλεια και οι ψαράδες δεν γνώριζαν πιθανές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αναφέρεται επίσης ότι εκτός από τις πληροφορίες που έδωσε ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, κανένας άλλος που ρωτήθηκε από τις ομάδες διάσωσης δεν είχε δει τα τέσσερα άτομα.

Λόγω των αντικρουόμενων πληροφοριών και της απουσίας ξεκάθαρων αποδεικτικών στοιχείων, η επιχείρηση έρευνας έχει διακοπεί προσωρινά. Ωστόσο, οι αρχές διαβεβαίωσαν το κοινό ότι μια νέα επιχείρηση αναζήτησης θα ξεκινήσει αμέσως εάν προκύψουν νέες πληροφορίες ή αναφορές για τους αγνοούμενους.

Δεν είναι ακόμα σαφές από την ώρα του Τύπου της 13ης Δεκεμβρίου το βράδυ εάν κάποιος είχε πράγματι εξαφανιστεί και δεν υποβλήθηκαν αναφορές στην αστυνομία για αγνοούμενους από φίλους ή συγγενείς, με αποτέλεσμα η αστυνομία να πιστεύει ότι η κατάσταση μπορεί να ήταν ψευδής συναγερμός και απλώς μια περίπτωση αυτόπτων μαρτύρων που ανησυχούσαν για κολυμβητές που κολυμπούσαν σε μεγάλη απόσταση από την ακτή αλλά τελικά επέστρεψαν με ασφάλεια στην ακτή.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.