Καταζητούμενος Κινέζος συνελήφθη στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Πατάγια -

Ένας Κινέζος καταζητούμενος στην Κίνα συνελήφθη στην Πατάγια το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της αστυνομίας Nong Bua Lamphu, της Διεύθυνσης Καταστολής του Εγκλήματος Περιοχή 4 και της Περιφέρειας 3 του Γραφείου Μετανάστευσης, οδήγησε στην επιτυχή σύλληψη ενός Κινέζου υπηκόου, του κ. Wang (αποκαλύφθηκε το επίθετο), 42 ετών, το Σάββατο.

Ο κ. Wang συνελήφθη λόγω της κατοχής του ανακληθέντος διαβατηρίου, το οποίο τον κατέστησε παραβίαση της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης για τη μετανάστευση.

Οι αρχές εντόπισαν τον κ. Γουάνγκ στο πάρκινγκ ενός σπα στην Πατάγια, στην επαρχία Τσονμπούρι. Επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του και διαπίστωσαν ότι καταζητείται από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας λόγω απροσδιόριστου εντάλματος σύλληψης.

Ο κ. Wang τέθηκε υπό κράτηση και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Immigration Bureau Region 3 για περαιτέρω νομική επεξεργασία και απέλαση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.