Ενημέρωση: Ο πρώην πρωταθλητής της Ταϊλάνδης στην πυγμαχία αρνείται τους ισχυρισμούς για απρεπή δραστηριότητα με έναν ανήλικο και ορκίζεται να πολεμήσει μέχρι το τέλος

Κον Καέν-

Στις 11:00 μ.μ., στις 13 Δεκεμβρίου 2023, ο κ. Somluck Kamsing, πρώην ερασιτέχνης πυγμάχος που κέρδισε χρυσό μετάλλιο, μίλησε στην αστυνομία σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι πήγε ένα 17χρονο κορίτσι σε ένα ξενοδοχείο στο Khon Kaen.

Διαβάστε για το πρόσφατο σκάνδαλο με τον πρώην βραβευμένο με χρυσό ερασιτέχνη πυγμάχο που φέρεται να πήγε μια 17χρονη στο ξενοδοχείο στο Khon Kaen.

Η αστυνομία του Khon Kaen απήγγειλε κατηγορίες για 1.) Απαγωγή ανηλίκου κάτω των 15 ετών αλλά όχι άνω των 18 ετών από τον κηδεμόνα του, 2.) Σύλληψη ατόμου κάτω των 15 ετών αλλά όχι άνω των 18 για άσεμνες πράξεις, 3.) Διάπραξη άσεμνων ενεργεί εναντίον ατόμου κάτω των 18 ετών μέσω της χρήσης βίας και 4.) Απόπειρα εξαναγκασμού άλλων σε απρεπείς πράξεις μέσω της χρήσης βίας.

Ο Somluck φέρεται να δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Ταϊλανδό, την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος σχετικά με το περιστατικό, καθώς δεν γνώριζε ότι το θύμα ήταν 17 ετών. Αν ήξερε ότι το θύμα ήταν ανήλικο, δεν θα είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό, είπε ο Somluck.

Ο Somluck αποκάλυψε δημόσια χωρίς προφανή ανησυχία στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι αρνήθηκε και τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον του και υποσχέθηκε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος, αναφέροντας το γεγονός ότι το θύμα φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία πλαστής ταυτότητας για να μπει σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που επιτρέπει την είσοδο μόνο σε άτομα 20 ετών και άνω.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία DNA από το Somluck και πραγματοποίησαν σωματική εξέταση στο θύμα για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε σχετικές ειδήσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης Anutin Charnvirakul εξέδωσε εντολή για τα μπαρ και τους χώρους διασκέδασης να ενισχύσουν τους ελέγχους ταυτότητας για είσοδο, παίρνοντας μόνο πρωτότυπες ταυτότητες και μη δεχόμενοι αντίγραφα ή φωτογραφίες σε τηλέφωνα για είσοδο.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.