Έρευνα για πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας για φερόμενο ότι μετέφερε την ανήλικη στο ξενοδοχείο στο Khon Kaen

Κον Καέν-

Στις 11 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Mueang Khon Kaen ερεύνησαν την υπόθεση του κ. Somluck Kamsing, ενός πρώην ερασιτέχνη πυγμάχου που κέρδισε χρυσό μετάλλιο, επειδή φέρεται να πήγε ένα 17χρονο κορίτσι σε ένα ξενοδοχείο στο Khon Kaen.

Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί της Mueang Khon Kaen εξέδωσαν κλήτευση για ανάκριση του Somluck σχετικά με τον ισχυρισμό.

Ο Somluck φέρεται να επιβεβαίωσε την ημερομηνία στις 12 Δεκεμβρίου ότι θα επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα Mueang Khon Kaen και να διευκρινίσει την κατάσταση και τις καταγγελίες σε βάρος του.

Ο Somluck είπε ότι είναι εντελώς αθώος και ότι δεν έκανε τίποτα με την ανήλικη και δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα από την ώρα του Τύπου.

Επιπλέον, η αστυνομία ερεύνησε μάρτυρες και συνόδευσε το 17χρονο θύμα σε οικία παιδιών και γυναικών στο Khon Kaen για ανάκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αρχικά, οι αστυνομικοί συγκέντρωναν περαιτέρω στοιχεία από τοπικά πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και διεξήγαγαν έρευνα στον χώρο διασκέδασης που φέρεται να παρείχε υπηρεσίες σε ανηλίκους κάτω των 20 ετών ενώ συνέχιζε να εξετάζει τις κατηγορίες εναντίον του Κάμσινγκ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.