Ιταλός ύποπτος προσπάθησε να κρεμαστεί στο αστυνομικό τμήμα της Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ένας Ιταλός υπήκοος που κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σρι Ράτσα επιχείρησε να αυτοκτονήσει με απαγχονισμό στο κελί του. Το περιστατικό την Τρίτη προκάλεσε την ταχεία ανταπόκριση της αστυνομίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα επικοινώνησε επειγόντως με τη Μονάδα Διάσωσης της Σρι Ράτσα Sawang Prateep για να βοηθήσει τον άγνωστο Ιταλό άνδρα στις 12 Δεκεμβρίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε προσπαθήσει να δέσει το λαιμό του με ένα σχοινί μέσα στο δωμάτιο κράτησης.

Κατά την άφιξη, το προσωπικό διάσωσης και οι γιατροί από το Νοσοκομείο Phyathai χορήγησαν επείγουσα ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης της CPR και οξυγονοθεραπείας, για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του άνδρα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Queen Savang Vadhana Memorial για περαιτέρω αξιολόγηση και θεραπεία.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο υπολοχαγός Koson Kitthurawanich, ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο άνδρας κρατήθηκε στο παρελθόν στο αστυνομικό τμήμα Saensuk λόγω της έλλειψης εγγράφων ταυτότητας και διαβατηρίου. Προσπάθησε να βλάψει τον εαυτό του υπό την κράτηση τους προτού μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της Σρι Ράτσα για περαιτέρω επεξεργασία στις 6 μ.μ. της 12ης Δεκεμβρίου, Πολ. δήλωσε ο υπολοχαγός Κόσον.

Γύρω στις 6:20 η Πολ. Ο υπολοχαγός Κόσον άκουσε κραυγές άλλων κρατουμένων να έρχονται από το κελί. Στη συνέχεια ανακάλυψε τον Ιταλό υπήκοο να προσπαθεί να κρεμαστεί με μια νάιλον κλωστή, την οποία, όπως ισχυρίστηκε, χρησιμοποιούσε για να μην πέσει το παντελόνι του για να το μπει μέσα στο κελί.

Οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις επιβεβαίωσαν την ασφάλεια του συλληφθέντος. Παραμένει υπό στενή παρακολούθηση από την αστυνομία της Σρι Ράτσα για να αποφευχθούν τυχόν περαιτέρω επεισόδια.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.