Ο γιος του βασιλιά της Ταϊλάνδης επισκέπτεται τους κήπους Nong Nooch στην Πατάγια

Πατάγια -

Ο Vacharaesorn Vivacharawongse, ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας του Βασιλιά της Ταϊλάνδης, επισκέφτηκε τον κήπο Nong Nooch στην περιοχή Pattaya το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Η επίσκεψη, αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα, τράβηξε την προσοχή του κοινού καθώς οι θεατές συγκεντρώθηκαν για να τραβήξουν φωτογραφίες με τον γιο του βασιλιά που είναι πολύ προσγειωμένος.

Ο κ. Vacharaesorn, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ταϊλάνδη εδώ και πέντε ημέρες, πέρασε την ημέρα εξερευνώντας τον εκτεταμένο κήπο των 1,700 rai συνοδευόμενος από τον Kampon Tansajja, τον ιδιοκτήτη του διάσημου τροπικού κήπου. Η περιοδεία τους ξεκίνησε με μια παράσταση που παρουσίαζε την ευφυΐα και τις δεξιότητες των ελεφάντων στον κήπο.

Μετά την παράσταση, η ομάδα επιβιβάστηκε σε ένα τραμ για μια περιεκτική ξενάγηση στους κήπους Nong Nooch, απολαμβάνοντας τη μεγάλη ποικιλία φυτικών ειδών και συναρπαστικά γλυπτά και αγάλματα διαφόρων ζώων σε φυσικό μέγεθος.

Ο κ. Vacharaesorn εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μουσειακά εκθέματα που φιλοξενούνται στον κήπο. Το μουσείο αυτοκινήτων, το ταϊλανδικό μουσείο κουκλοθέατρου και το μουσείο του Βούδα μαγνήτισαν την προσοχή του.

Επιδεικνύοντας την αγάπη του για τα φυτά, ο κ. Vacharaesorn ανέβηκε τις σκάλες στο Khao Bandai Krit για να φυτέψει μια ινδική shorea robusta. Η περιοχή του λόφου χρησιμεύει ως μοναδικός τουριστικός προορισμός αφιερωμένος στη διατήρηση των φυτικών ειδών που βρίσκονται στους κήπους Nong Nooch.

Ο κ. Vacharaesorn είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyuhua (Rama X). Έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Νομική από το Stetson University College of Law των Ηνωμένων Πολιτειών. Ζει στη Νέα Υόρκη για 27 χρόνια και άρχισε να επισκέπτεται ξανά την Ταϊλάνδη τον περασμένο χρόνο μετά από μακρά απουσία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.