Η American Legion Post TH02 Pattaya δείχνει εκτίμηση στην αστυνομία της Pattaya

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο Σχ. Το Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 της Pattaya Ταϊλάνδης παρουσίασε πρόσφατα πιστοποιητικά εκτίμησης στον σταθμό Soi 9 της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης για την αφοσιωμένη βοήθειά τους στη βοήθεια των Αμερικανών πολιτών που έχουν ανάγκη σε όλη την κοινότητα της Pattaya.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την ίδια μέρα με ΑΥΤΗ την εκδήλωση στην οποία η αστυνομία έδειξε την εκτίμησή της για τους τουρίστες και τους επισκέπτες στην Πατάγια, μια πόλη που βασίζεται στον τουρισμό για περίπου το 90 τοις εκατό του ΑΕΠ της.

Ωστόσο, ο Σχ. Ο Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 θέλησε να δείξει την προσωπική του υποστήριξη και την εκτίμησή του σε αρκετούς πιστούς αστυνομικούς που συχνά εργάζονται στις «Πρώτες Γραμμές» του Soi 9 βοηθώντας τουρίστες, συμπεριλαμβανομένων πολλών Αμερικανών, με διάφορα προβλήματα, ερωτήσεις και ανησυχίες .

Η ομάδα του Pattaya News παρευρέθηκε επίσης για να παρακολουθήσει την τελετή και να βιώσει την απόλαυση που γνώρισαν τα μέλη της αστυνομίας της Pattaya όταν τους έδωσαν αναγνώριση και εκτίμηση. Οι ρόλοι τους είναι συχνά εκείνοι όπου δεν λαμβάνουν πολύ έπαινο ή φιλοφρονήσεις για τη συνεπή εργασία τους, έτσι οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες ήταν πραγματικά ευγνώμονες παρά το γεγονός ότι είχαν μια κουραστική μέρα λόγω της αστυνομικής εκδήλωσης για τους τουρίστες και πολλών υψηλόβαθμων αστυνομικών που ήταν παρόντες.

Μετά την τελετή με τα πιστοποιητικά που δόθηκαν σε άξια μέλη της Αστυνομίας της Πατάγια, ο Σχ. Τα μέλη του Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 επισκέφτηκαν την προαναφερθείσα εκδήλωση υποστήριξης αστυνομικού τουρισμού στην παραλία Pattaya και ευχαρίστησαν μέλη από πολλά διαφορετικά τμήματα και ομάδες για τη δουλειά που κάνουν, όπως Τουριστική Αστυνομία, Εθελοντές Ξένων Αστυνομικών, Ταϊλανδική Αστυνομία και πολλά άλλα. Απολαύστε τις φωτογραφίες παρακάτω.

Μέλη Legion Post TH02 που παρευρέθηκαν:

Διοικητής: William Ahlberg
Αντιδιοικητής: Skip Storno
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Mike Brewer. Ο οποίος επίσης υπηρετεί το Αστυνομικό Τμήμα της Pattaya ως Εθελοντής Αστυνομίας Εξωτερικών FPV.
Δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου:
Thomas South.
Μέλος της Post TH02:
Ντάστιν Ουίλιαμς.

Για ένα βίντεο της εκδήλωσης που δημιουργήθηκε από τον Thomas South, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Thomas South, Δημιουργό Ψηφιακού Περιεχομένου, και πιστώνονται σε αυτόν.

Πριν φτάσουμε στις φωτογραφίες, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Sgt. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya, παρακολουθήστε μια συνάντηση, επικοινωνήστε ή ρωτήστε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή, επισκεφθείτε τους στο Facebook ΕΔΩ. Αυτοί επίσης έχετε μια ενεργή ομάδα Facebook εδώ.

Δεν ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά θέλετε να τους προσεγγίσετε; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να τους καλέσετε στο 0823603397 ή στείλτε τους email στο admin@pattayapostth02.org

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/