Η αστυνομία της Pattaya διοργανώνει ειδική εκδήλωση ευχαριστιών για τους τουρίστες

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια διοργάνωσε την Κυριακή μια ειδική εκδήλωση ευχαριστιών αφιερωμένη στους τουρίστες. Αυτή η πρωτοβουλία επεδίωξε να ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου και των επισκεπτών, τόσο εγχώριων όσο και διεθνών, που συμβάλλουν σημαντικά στην τουριστική βιομηχανία της Pattaya.

Πραγματοποιήθηκε στην παραλία Pattaya, η εκδήλωση της 26ης Νοεμβρίου περιλάμβανε διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως ζωντανές συναυλίες, μπάντες και χορούς για να κάνουν τους τουρίστες να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και τους αγκαλιάζουν.

Πάνω από 250 αστυνομικοί συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση με τον Κυβερνήτη του Τσονμπούρι κ. Thawatchai Srithong και τον δήμαρχο της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches να προεδρεύουν από κοινού στην τελετή έναρξης το βράδυ.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με θέμα «Ασφαλής Πατάγια, άνετοι τουρίστες», έχει ως στόχο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της αστυνομίας της Πατάγια στους επισκέπτες που συνέρρευσαν στην πόλη το περασμένο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya και επίσης να καλωσορίσουμε όσους επισκέπτονται σήμερα για να παρευρεθούν στο Φεστιβάλ Loy Krathong.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, 250 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν σε όλη την πόλη για να καθησυχάσουν τους τουρίστες για την ασφάλειά τους. Επιπλέον, μια αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον κυβερνήτη, τον δήμαρχο και τους αστυνομικούς, περπάτησε κατά μήκος της Walking Street για να τονώσει το ηθικό των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και να επιδείξει τη δέσμευσή τους να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για όλους.

«Η Pattaya είναι ένας διεθνούς φήμης τουριστικός προορισμός με μεγάλο αριθμό παγκόσμιων τουριστών», δήλωσε ο κ. Thawatchai. «Η εκδήλωση «Safe Pattaya, Comfortable Tourists» χρησιμεύει ως διεθνής σκηνή για την προβολή των προσπαθειών της αστυνομίας μας που είναι αφιερωμένες στη διασφάλιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας τόσο για τον τοπικό πληθυσμό όσο και για τους τουρίστες».


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.