Η Pattaya εγκαινιάζει μεγάλο καθάρισμα πριν το Naklua Walk and Eat Festival

Πατάγια -

Η πόλη της Pattaya βάζει τις τελευταίες πινελιές στις προετοιμασίες για το 15ο ετήσιο Naklua Walk and Eat Festival, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, συνεργεία καθαρισμού από το Γραφείο Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος καθαρίζουν επιμελώς τους δρόμους της Παλιάς Πόλης Naklua για να εξασφαλίσουν ένα παρθένο περιβάλλον για την εκδήλωση.

Το 15ο εμβληματικό φεστιβάλ Naklua Walk and Eat θα εκτείνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Naklua έως τη Naklua Long Bridge, η οποία θα μετατραπεί σε έναν μακρύ περίπατο γαστρονομικών και πολιτιστικών απολαύσεων.

Από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 24 Δεκεμβρίου 2023 και από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2024, η εκδήλωση θα λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο και Κυριακή για συνολικά έξι εβδομάδες.

Εκτός από 200 συμμετέχοντα καταστήματα που πωλούν όλα τα είδη τοπικών προσφορών, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές συναυλίες από δημοφιλείς νέους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Nescafe Sri Nakorn, Bai Khao Thai Bann the Series και Your Mood. Αυτές οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την ημέρα των εγκαινίων και την τελευταία μέρα του χρόνου για να υποδεχτούμε το νέο έτος με δυναμικό πνεύμα.

Στη ζωντάνια της εκδήλωσης θα προστεθούν παραστάσεις από μαθητές από σχολεία της πόλης Pattaya.

Με την εκδήλωση να βρίσκεται ακριβώς στον ορίζοντα, οι προσπάθειες των συνεργείων καθαρισμού διασφαλίζουν ότι το Naklua Walk and Eat Festival θα πραγματοποιηθεί με φόντο ένα φιλόξενο περιβάλλον.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.