Ενημέρωση: Δύο άνθρωποι της Ταϊλάνδης διαπιστώθηκαν νεκροί μετά από δυστύχημα με λεωφορείο στο Ντενιζλί

Εθνικός-

Στις 23 Νοεμβρίου 2023, η DORAK ASIA, η τουριστική εταιρεία, ανακοίνωσε δημόσια μια ενημέρωση από ένα πρόσφατο ατύχημα στην πόλη Ντενιζλί ότι δύο άνθρωποι της Ταϊλάνδης ανακοινώθηκαν νεκροί.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόσφατο ατύχημα που είχε ένα ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε Ταϊλανδούς τουρίστες στο δρόμο για την πόλη Ντενιζλί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το DORAK ASIA, από το ατύχημα βρίσκονταν ένας Ταϊλανδός ξεναγός και ένας Ταϊλανδός τουρίστας που ανακοινώθηκε νεκρός μετά τη μεταφορά του σε τοπικά νοσοκομεία. Τα ονόματα των θυμάτων αποκρύφθηκαν από την εταιρεία.

Το DORAK ASIA είχε επίσημα επιστολή που αναφέρει τα εξής:
Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λεωφορείο της εταιρείας μας ενεπλάκη σε ατύχημα υπό τη διαχείριση του αυτοκινητόδρομου Denizli-Afyonkarahisar, στο Cardak Airport Junction στις 23 Νοεμβρίου. Το λεωφορείο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να χτυπήσει την πινακίδα κατεύθυνσης του αυτοκινητόδρομου στη μέση. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ενός βοηθού ξεναγού και 26 Ταϊλανδών τουριστών που επέβαιναν στο πλοίο.

Από τα 26 άτομα της ομάδας περιοδείας, τα 22 τραυματίστηκαν ελαφρά και επί του παρόντος λαμβάνουν θεραπεία σε τρία τοπικά νοσοκομεία. Το DORAK έχει κανονίσει 4 μέλη του προσωπικού σε κάθε νοσοκομείο για να βοηθήσουν με τα γεύματα και άλλες ανάγκες των πληγέντων ατόμων.

Τόσο το DORAK όσο και η Ταϊλανδική Πρεσβεία παρέχουν ενεργά βοήθεια και έχουν κανονίσει πτήσεις για να εξασφαλίσουν την ασφαλή επιστροφή των μελών της περιοδείας στην Ταϊλάνδη.


Η Pattaya News εκφράζει τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.